Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

Наточена е станала....

Vankovarnata имаше едни потъмнени стъкла за предните мигачи, че тези много са поизгорели.... =D>

Публикувано

Браво! Много е свежа. Догодина те искам на Сокола в пълната й светлина!

• 3 седмици по-късно...
Публикувано

И вече е с безконтактно запалване :mrgreen:

Със специалното съдействие на колегата Viktor_ !

Публикувано

Колега, единственият кусур, който й видях беше заден ляв калник. Огледах те хубаво една неделя, ама бях с неШкода и викам да не те стряскам със свиркане. Колата определено грабва окото и като гледам с 4-5 човека си опъваше баира между тунелите без много много да му мисли. Поздравления за добрата работа!

Публикувано

Ами има кусури по боята,ама живот и здраве на пролет може да се направят някои корекции.А тогава колата изобщо не вървеше добре,а и беше с фул багажник и 3ма човека.Но сега вече е стрела,само чакам да дойде уикенда и да я захраня с В-паър рейсинг :mrgreen:

П.С. Благодаря на всички за добрите думи! smile159

Публикувано

ЪъЪЪЪ... сори за тъпия въпрос, но аз не разбрах в момента с какъв двигател е? И пипан ли е двигателя? :roll:

Публикувано

Ами двигателя си е 105 със 120кови ризи и бутала и главата е от 105.Иначе върви прилично,днес докато се прибирах към Трявна,оставих доста хора в сериозен размисъл :mrgreen:

Публикувано

Снощи те засякох по магистрала Тракия в посока София около 19 часа там преди задръстването.

Колата изглежда много добре.

Поздрави.

Публикувано

Само където 5тата нещо издаде багажа :(

Публикувано

Ооо това кърти!

Продължавай в същия дух и тапицирай навсякъде !!! + таблото...

Публикувано

Е определено така стои по-добре ;)

Ооо това кърти!

Продължавай в същия дух и тапицирай навсякъде !!! + таблото...

Съгласен съм :lol:

Публикувано

Това,което се вижда е от стария ми интериор,понеже там всичко беше синьо-черно (тапицерия,задна кора+колонките около нея).Сега обмислям нещо в стил Black&White,понеже това са основните цветове на колата,но изобщо нямам идея кога ще се случи.Надявам се да е възможно най-скоро.

Публикувано

047.jpg

това е пък моето виждане за интериор

това е другият ми манекен

поздрави

185%7E0.jpg

Публикувано

...винаги съм си имал едно наум, с Опелите!

Ама да не разреждаме темата на колегата....много е "мазен"! :smt017

• 1 месец по-късно...
Публикувано

Вече с чисто нова 5 степенна кутия - Шкодата можела да бъде и тиха :mrgreen:

Публикувано

Wow, да и е честита новата ск. кутия на Белослава :smt017

Публикувано

това е друга работа вече-удоволствие от пътуване на дълъг път

браво тази кола го заслужаваше

Публикувано

Ами аз счупих една 5степенна вече,а ремонта й щеше да е доста скъп,та затова реших да си взема една нова :mrgreen: Всичко това нямаше да се случи без помоща на колегата rgc,който ми намери кутията за 2-3 дни.И днес след като я монтирах с 300 зора с един приятел,накрая като се качихме,все едно е друга кола,просто невероятен кеф :D Сипах и масалце 75W90 за по 21лв. литъра и се надявам да нямам никакви ядове вече със силовото предаване :)

Публикувано

Честито и от мене. При положение, че нова кутия горе долу се ядва като цена, това е най-добрия възможен вариант, та мисля че си направил добър избор. Аз пък съм ти приготвил един серво комплект за ъпгрейд на спирачките да има какво да си човъркаш като се постопли времето.

Публикувано

Чисто от любопитство колко струва 5 степенната кутия нова?

И предполагам че ти се е наложило да изрежеш тунела?

Публикувано

Ами 500 лв. като беше без вилката и лагера.Аз си сложих старата вилка и нов лагер за ~31лв. Освен тунела,смених и резервоара и привода към скоростния лост,както си му е реда :)

Публикувано

Е не е много евтино. Важното е че си доволен.

Гледам сложил си огледалата - много добре изглеждат на колата ти. Радвам се че ти ги взе.

Публикувано

Е, аз първо тях сложих :mrgreen: Малко не се вижда много на тях,ама стоят много добре и само това ме спира да ги махна :)

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.