Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Дойде време и аз да се похваля :)

Recommended Posts

Днес се здобих с ново возило, не е Шкода, но все пак реших да се похваля тук :P

Колата е MERCEDES 200E W124 1990г. от първи собственик :)

Черен е на цвят, като екстри има повече от колкото си представях, много е запазен със сервизни документи.

Скоро обещавам и снимки, само малко да се пооправи времето ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

еми честито - малко е ретро, ама пък Мерцедес! ;) важното е да ти върши добра работа и да те слушка поне колкото шкодилака :smt017

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Черен е на цвят, като екстри има повече от колкото си представях, много е запазен със сервизни документи.

Честито.

Ако още си искаш басбокса - свободен е.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честито! Със здраве да го караш!

LPG тунинг има ли?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

честито, Петьо! със здраве да си го караш! много безаварийни километри и хубави моменти с него! А за "възрастта" му не се притеснявай - именно "Мерцедес" имаха рекламно лого "Този автомобил ще ви надживее" :mrgreen:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честито и от мен :D

Само хубави моменти с колата!

Мерцедесите от това поколение наистина са вечни (за разлика от съвременните :? )

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Петьо, честито ти класика, приятелю, със Шкодата стават две !!! :mrgreen: Правилно са написали колегите, колата е вечна, стига да я пазиш и да и угаждаш - ще ти се отблагодари подобаващо и няма да те остави никъде. Честит ти баровски автомобил, много да те радва, на хубави места с него да ходиш, с хубави хора и винаги с кеф и усмивка да сядаш зад волана.

Поздрави.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честито, Петьо! ;) Страхотна кола е 124-ката! Много да те радва и в сервиз да не влиза, освен за консумативи!

П.П. Някой път ще си изпрося едно кръгче, че винаги съм искал да покарам такова :oops: :D .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

честито и от мен.не те познавам ама все пак да честитя.на мен лично много ми харесват 124-ките.безаварийно каране ти пожелавам :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре, аз нещо не мога да те разбера. Значи смени твоята красива Фела, 2000г, с всички основни екстри, за 18 годишна кола? :roll: Аз лично не бих направил така независимо от марката на втората, но всеки мисли различно и ти пожелавам да те слуша "мерника" и много безаварийни километри ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

PETYO

Мерцедеса е като виното и ракията. ;) Колкото по остарява....толкова по хубав става. Честита ти кола!!! Дай боже само пари за бензин да даваш. ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря на всички ви за пожеланията :)

Колата наистина е добре потдържана доста запазена за годините си и повярвайте има мнооого повече екстри от Фелата, доста по- добра возия има, доста по- добре се държи на пътя, доста повече върви и т.н.

А за годината честно казано ми вдъхва изключително голямо доверия, защото Мерцедеса година няма!!! Мерцедесите след 96г. изобщо не са това, което е етикет на стария мерцедес(като изключим комфорта и начина на изработка)

Имам много добри първи впечетления от колата, дано и все добри да бъдат...

Боби, няма LPG тунинг (все още :mrgreen: ) но никога не е късно ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.