Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Препоръчайте АГУ моля!

Spartan

Recommended Posts

За Шкода 120 с 5 скорости /ако това със скоростите изобщо е съществено!/.Чета за разни Ловато,Волтран,БРЦ ама не знам какво да мисля.А и да не е много скъпо,че шкодето е вече на 18 години...Изобщо чакам мнения от хора които действително карат със АГУ /на пропан или метан???/Благодаря!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

винтила и бутилката не са много от голямо значение. вазното е да са изправни. наи вазното в случая е изпарителя задължително слагаи Ловато аз съм с такъв чисто нов смисал сигурно вече има навъртяни 2000-3000км сменихго защото старото ловато не си заеше годините. и стози сега ми дава разход 9л/100градско и 7.5л/100 извънградско при средна скорост 130км.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Може да потърсиш също така Fema или Atiker .И двете са по лиценз на ловато като втория е по новия модел на първия.Аз съм с Фема и разхода е същия като на колегата. Цената им е около 65 лв. Но може да го мернеш и за по 80 лв.Ко да праиш търговци.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А коя фирма /майстор/ в София ще ми препоръчате,колеги?Чувам че и от това зависела качествената работа на двигателя,паленето през студено време, динамиката и липсата на миризма.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

за правилната работа и точната дозировка зависи изцяло от центровката на колата което се прави най добре на елкон в някой добър сервиз. защото масово майсторите на газови които монтират центроват на ухо и в повечето случай нищо не се получава. за тая работа си трябва ти бутнат тръбичката в аспуха и жичките да закачят. за добър газаджия в софия нека колегите да пишат.

моя изпарител го зимвах от представителя на ловато за пловдив цената бе 120лв и сега е толкова но до ден днешен не съжаляшам един единствен път до сега е бил центрован на елкон и това бе след като го монтирах.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Моята е Волтран и горещо НЕ ти я препоръчвам тая марка, като новичка беше добре, но сега само ругая, изпарителя яко ме нерви, не мога да го настроя, мени си оборотите, турска му работа :roll:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Моята е Волтран и горещо НЕ ти я препоръчвам тая марка, като новичка беше добре, но сега само ругая, изпарителя яко ме нерви, не мога да го настроя, мени си оборотите, турска му работа :roll:

Вместо да плюеш изпарителя по добре му смени мембраните. ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

dopuskam, 4e imate pravo :oops: ve4e i trudno pali...az samijat njamam vreme, ama ste ja dam na majstorn eka ne izmestvam temata na kolegata, prosto poznavam hora s lovato i znam, 4e na moite kilometri te problem s membranite vidimo niamat :oops:

Надявам се знаеш, че следващото ти мнение на латиница изчезва на секундата!

Odin

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.