Jump to content

skodaclub.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

:(:(

Привет на всички - сутринта ме събудиха съседите, за да разбера "приятната" новина.

Винаги си взимам панела, но този път тази небрежност ми коства до обяд времето и 280 лв/за ново предно странично стъкло и друг плеър/.

В Булстрад съм я застраховал, но те имат един много, ама много заблуждаващ подход.

Дават ти 20% отстъпка, ако нямаш щета през периода на застраховката. Ако възникне щета - доплащаш 20-те процента премия и тогава те обезщетяват.

При мен се оказа, че трябва да доплатя 208 лв., за да ми възстановят 180 приблизително. Така, че се отказах.

С две думи застраховката, ако се случи да я ползваш се оказва по-скъпа отколкото в Булинс, така, че сл. месец като изтече бегом при другите. Ако сте доволни от някой друг застраховател може да споделите.

Но е факт, че тези наркомани, я вземат 50 лв. за плеъра, я не , а ми сториха куп неприятности и изваждане.

И все пак, се учудвам, че не се ядосах.

ЗДРАВЕ ДА ИМА, ПАРИЧКИ ЩЕ ИЗКАРАМЕ...

Публикувано

Наркоманска работа, кво да ти кажа. :evil:

offtopic

И в моя квартал(Орлов мост) от около месец се навърта някакво наркоманче, което разбива коли подред(над 10 коли разби само на мойта улица). Вече изгоряха няколко съседи и сме намислили тия дни да се организираме, да не се спи една-две нощи, да го причакаме и после smile150 . Караулката на Испанското посолство е на няма и 20 метра, но нито един път не са видели или чули нещо, а полицията си прави оглушки :evil: , та ще се оправяме като в Дивия Запад.

Публикувано

Чупят безшумно стъклата - с отвертка, като го напънат - Пук!, става на дреб и ровят през прозореца...

Публикувано
:(:(

Дават ти 20% отстъпка, ако нямаш щета през периода на застраховката. Ако възникне щета - доплащаш 20-те процента премия и тогава те обезщетяват.

При мен се оказа, че трябва да доплатя 208 лв., за да ми възстановят 180 приблизително. Така, че се отказах.

С две думи застраховката, ако се случи да я ползваш се оказва по-скъпа отколкото в Булинс, така, че сл. месец като изтече бегом при другите. Ако сте доволни от някой друг застраховател може да споделите.

Това е по желание на клиента и би трябвало да са те попитали при сключването на каското. Мен ме питаха дали искам този вариант, аз отказах. Но по принцип Булстрад много много не ги хвалят, така че и аз ще ги сменям догодина...

Това не отменя факта, че случилото се е много неприятно и че само нерви причинява.. На мен ми става супер мъчно за колицата - я ключалка, я прозорец.. оправят се, ама...

За друг застраховател - за Алианц ми казват добри неща.

От тук нататък пожелавам да се радваш дълго време на нов хубав плейър и непокътната кола.

Публикувано

Жалко за неприятните емоции. От полицията по принцип съдействие не може да се очаква, както казва Гогата, събирате се и си правораздавате сами...

И при нас имаше преди години един такъв, наркоман, беше се заселил в махалата, но след съответното залавяне и много "съветване" се изнесе и от тогава до ден днешен, слава Богу, не сме имали проблеми... :lol:

Аз лично имам много добри впечатления от Булстрад, Булинс също не са зле...

Публикувано

Кофти случка. Съжалявам, че ти се е наложило да изпиташ неприятни емоции, и то на два пъти - с колата и застрахователя след това. Дано никога пак не ти идва до главата да се париш от крадльовци или да ти с@@@т на главата смотани застрахователи. Аз имам две застраховки в Булстрад, на заведението ми и на лаптопа, но смятам да ги прехвърля в Алианц, че при мен пък агента е пълна скръб, трябва да го гоня за да си свърши работата, за която му плащам. А за полицията - позната работа - разбиха ни офиса - дойдоха от разследващия екип, любезни, свършиха си работата, даже ни направиха лична услуга, но след това лейтенента по случая само идваше да иска пари, да яде на корем и да ни казва, че знаел кой е извършил обира и до там...........никакво развитие, освен че офиса и втори път го разбиха и като нямало друго кво, дигнаха кафе машината.

Хубаво си го казал: "ЗДРАВЕ ДА ИМА, ПАРИЧКИ ЩЕ ИЗКАРАМЕ...", но дано на всички ни не ни се налага често по повод на подобни случки да го използваме този израз.

Поздрави.

Публикувано

Това е положението. На никой не го пожелавам... Първо, че са разправии, и Второ - мразя да ми посягат на имуществото, кой ли пък обича?

Публикувано

Малко Оффф: Искам само един такъв дето пипа да си хвана......... :evil:

Колега, съжалявам за загубата, но както много добре си казал здраве да има, парите се изкарват!!!

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.