Jump to content

skodaclub.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

И аз да се оплача една мома днес ми отнесе 120ката. :(

Отнесе е можеби малко силно но калник маска и броня трябва да правя, а които е виждал колата след като я боядисах преди 7-8 месеца знае как изглегдаше и че беше изпъната доста добре, а сега пак трябва да я правя.

Най-ме ядоса че тая пача вика

"Даи да ти дам 50лв и да си ходя че си имам работа и да не викаме полиция"

А след като свършихме огледа при застрахователите тръгваики на заден ход удари още една кола.

Публикувано

Нямам думи ... не стига, че не може да кара, ама и е нахална, направо нагла. И е пълно с такива за съжалени. От къде го вадят това самочувствие се чудя.

Друго което се чудя - след като повечето не могат да направят една елементарна маневра с няколко км/ч, какво ли ще направят в някоя критична ситуация с висока скорост :(

Публикувано

Като е толкова "отворена" трябваше ти да и предложиш 50лв да ти оправи колата :mrgreen:

Публикувано
Като е толкова "отворена" трябваше ти да и предложиш 50лв да ти оправи колата :mrgreen:

Неиният МАИСТОР и оправял колко по големи щети за по-малко пари.

Викам

"Ако те и поеб..а докато ти оправя колата или всеки ден му я караш с нови щети може и да ти прави отстъпка"

Много идиоти има на тоя свят, пази боже от такива.

Публикувано
какво ли ще направят в някоя критична ситуация с висока скорост :(

Пускат волана и се ловят за главата :mrgreen:

Публикувано

Е не, верно ли е ударила още една кола ха-ха-ха . Колега, сори, знам че ти е кофти и мен преди 2-3 месеца ме праснаха, ама не мога да не се разсмея на такива "пишман шофьори".

Иначе относно колата - не се притеснявай, това са само тенекии, поне аз така почнах да разсъждавам и да не ми пука, просто няма смисъл да си хабиш нервите за неща, които не зависят от тебе самия :)

Беля с пари не е беля! smile159

Поздрави!

Публикувано

Твърде кофти случка. А за реакцията на тая кифла просто нямам думи. :evil:

Публикувано
Иначе относно колата - не се притеснявай, това са само тенекии, поне аз така почнах да разсъждавам и да не ми пука, просто няма смисъл да си хабиш нервите за неща, които не зависят от тебе самия

Естествено че са само тенекии и важното е че сме живи и здрави, и ще я оправим колата, иначе маината и на пачата дано само да не претрепе някои.

Публикувано

колега можеше да и чупиш главата и да и купиш аналгин за 20ст. :lol:

съдба кво да ти кажа ти знаеш какво ми се случи и намен :lol::lol:

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.