Jump to content

skodaclub.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

As predi izvestno vreme napravih 4elen zaradi edin glupak s Golf 3 ob6to vzeto cqlata prednica mi q nqma6e maskata, bronqta , 2-ta predni kalnika ,nosa4 ,amortisior ,predniq kapak i volana daje mi se be6e izkrivil :( i za okolo 1300 lv. q opravih nqkuksi. A iskam da pitam nqkoi ako znae oferta za amortesiori 2 predni 4e sa izpusnali iskam da si vzema no predi tfa sverqvam ofertite

Следващото ти мнение на тоя неразбираем език изчезва моментално!

Odin

Публикувано

Прочети >>>ТОВА<<< преди да постваш във форума....

П.П. добре дошъл

Публикувано

:lol: e ще ме скъсаш с тая шльокавица :mrgreen:

Амортисьори има по магазините за Шкода. Виж на Симеоновско шосе, около Баня Мадара, Сточна гара, даже Еуратек ако искаш и сравни цените ;).

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.