Jump to content

skodaclub.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

След вчерашните ми премеждия със 120ката днес се видяхме с няколко човека от пловдивската група да изпратим Дончо за Варна и като го изпратихме решихме да отскочим до Кричим да видим красотите на Анастас и по пътя ми БЛЪСНАХА и рапида.

За 24 часа две коли спирам да карам че поне VW-то да остане да караме докато ги оправя.

Публикувано

Егати каръка!

Колко е пострадал?

Публикувано

Маската и бронята, каниците почти не са засегнати, но щетата е по сериозна от тази на 120ката, не ми се мисли какво щеше да е ако нямах теглич които щях да свалям миналата седмица но неостана време.

Публикувано

черен месец за Пловдвските щкоди дано да няма повече инциденти

:evil: :evil: :evil: :evil:

Публикувано

Много неприятно!Добре поне,че са само ламарини!Движението е станало лудница и все по-често се случват подобни неща за съжаление.

Ще стискаме палци за бързото и качествено възстановяване на колите!

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.