Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

Колеги, утре се прибирам към София и ми е много важно да съм навреме. В тази връзка някой знае ли подробности около протеста на "тираджиите" , защото се притеснявам да не блокират магистралата (Тракия). Ако някой е чул нещо повече дали ще има протест, в какво ще се изразява и къде моля да каже!

Публикувано

щели да се движат с 20 км/ч

Публикувано
щели да се движат с 20 км/ч

КЪДЕ ще се движат с 20км/ч. ?

Публикувано

Да бе с 20- преди 2 дена един както си се движеше пред мен с 50 и като тръгнах да го изпреварвам, знайш ли колко бързо стигна до 110. Ще ми протестират... smile197 smile060

Публикувано

докато се дв.из града -по новините обясниха

Публикувано

При Пазарджик ще се събират тирове, но уж ще са в кр. дясна лента и няма да пречат. Така казаха по бтв.

Публикувано
Да бе с 20- преди 2 дена един както си се движеше пред мен с 50 и като тръгнах да го изпреварвам, знайш ли колко бързо стигна до 110. Ще ми протестират... smile197 smile060

Не виждам какво общо има този частен случай, плод на неколегиалност на пътя, със стачката и цената на горивата...

Да протестират! Подкрепям ги с две ръце. Защото смятам, че цените на горивата в БГ не са реални и се оформят предимно на базата на потребление. И с този акциз, дето държавата лапа, не 5, а 10 кожи сваля от гърба на всички ни. Някой не ми вярва - ами вижте цената на газта - седи си от 4 години около левче за литър. А какво стана с дизела и в частност с бензина покрай него??? Това не може да се оправдае с международни цени на петрола и т.н. Всичко е един голям абсурд. Но явно мнозинството от управляващите не ги е грижа, че с вдигане цените на горивата поскъпва живота като цяло, без значение дали искате да си купите хляб или пералня... Ако се налага, човек ще се откаже от колата си и ще се придвижва по алтернативни начини, а нея ще използва по-рядко, но хляба - без него как???

За това според мен не само превозвачите трябва да стачкуват. Време е да се надигнем всички...

Публикувано

няма да протестират превозвачите

Публикувано

Това с дизела и бензина е пълен абсурд и не подлежи на никаква логика. Защо наистина не вдигат и пропан-бутана след като обясняват повишението на цените с международните цени? Пропан-утана е масов у нас обаче цената си седи на едно ниво докато нафтата само преди 6-7 месеца беше 1.80 лева!

Нека протестират!

Публикувано

Акциза на нафтата у нас е най-нисък от цяла Европа, а цената на същата тая нафта - една от най-високите :!:

Монополизъм и корупция...

Друг е въпроса, че акциза в момента можеше и да е по-нисък (според изискванията на ЕС това ниво на акциза е трябвало да бъде достигнато 2009-10 г.).

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.