Jump to content

skodaclub.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

Колеги, ако на някой му се фучи по магистрала с Octavia RS, но няма възможност да си купи такава, открих утешителен подарък във вид на тази демо игрица http://www.skoda-auto.com/moss/model/octavia_rs/game/ Е не е като на живо де, ама...бива. Ако някой знае къде (освен магазините) може да се открие пълната версия на тази игра, моля да сподели. Живи, здрави !

Публикувано
Колеги, ако на някой му се фучи по магистрала с Octavia RS, но няма възможност да си купи такава, открих утешителен подарък във вид на тази демо игрица http://www.skoda-auto.com/moss/model/octavia_rs/game/ Е не е като на живо де, ама...бива. Ако някой знае къде (освен магазините) може да се открие пълната версия на тази игра, моля да сподели. Живи, здрави !

Аз също отдавна я бях играл...също щях да питам къде може да се намери пълната версия на играта... :):P

Публикувано
Не работи на Vista :(
Стига, бе, хора, не разбрахте ли, че Vista е боза? ХР си остава No 1 smile076
Публикувано

Чак боза не е, но като няма избор, да си хвърля компютъра ли?

Публикувано
Чак боза не е, но като няма избор, да си хвърля компютъра ли?
Не, разбира се. Аз в началото бях с неква едномесечна Trial Version на Vista-поработих малко с нея, но честно въобще не ми хареса и веднага сложих XP.
Публикувано

А на ХР ми дава някво прозорче при статирането Could not create Direct3D device :roll:

Публикувано

Аз за ХР нямам драйвери и като ги сваля от нета половината глезотийки по компа неработят, ама се свиква с вистата, даже мога да кажа, че ми харесва, само е малко тромава, ама вече много се отклоних от темата :D

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.