Jump to content

skodaclub.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

дойде време и аз да се похваля. най-накрая шкодата пристигна. октавия съни тур, 1,9 TDI-PD, 74 kW. ето и малко снимки:

005933046.jpg

005933058.jpg

005933067.jpg

005933070.jpg

005933039.jpg

005933045.jpg

005933090.jpg

Публикувано

Поздравления-колата е бонбонче. Безаварийно каране и весело поливане ! smile179

Публикувано

Да ти е честита!!! Добър избор, за който съм сигурен, че няма да съжаляваш!!!

Публикувано

Честито, честито! Колицата си е с една дума СУПЕР! Много да те слуша и...наистина безаварийно...

Публикувано

Честито за прекрасната придобивка ! Както вече казаха някои - няма да съжаляваш ни най-малко - ще се радваш ;)

Публикувано

Честито! Прекрасна придобивка. Да си я караш със здраве! :D

Публикувано

благодаря ви за пожеланията, тъпкано да ви се връща!

Публикувано

Честито! Страхотна е ! Искам и аз такива фарове 8)

Публикувано

Честито, страхотна е!

П.П. Готини джанти също така ;) .

Публикувано

Красавица, евала !!! Със здраве да си я караш, много хубав цвят си и избрал, браво, дано много да те радва и винаги да сте доволни един от друг !!!!! Честито !!!!!

Публикувано

Честито и от мен!

smile179

Много безаварийни!

Публикувано

Честита нова придобивка! Истинска красавица! Само приятни емоции и безаварийни километри! :)

Публикувано

Честито!

Ще споделиш ли крайна цена преди и след лизинга?

Публикувано

Страхотна е! Честито!

Публикувано

Честито колега ! Супер е колата много безаварийни километри и много хубави моменти с нея !!! ;)

Публикувано

Честито, супер е колата.

Карай си я със здраве и кеф. :D

Гледам, много бързо си сменил джантите :)

Публикувано

Браво,с тази кола вси4ки мацки са твои! Карай безаварийно!

'

Публикувано

Честито мнооого безаварийни.

PS Сега като взе skoda-та да не ни напуснеш в vw-club :mrgreen:

Публикувано

ЧЕСТИТО-много готина,цвета и утива.Много да те радва и безавариен път

Публикувано
…Гледам, много бързо си сменил джантите :)

ами джантите бяха заръчани още преди 2 седмици, трябваше само да ги монтират :mrgreen:

Браво,с тази кола вси4ки мацки са твои! Карай безаварийно!'

еее, жалко! отдавна съм си избрал "мацката" за мен :lol:

...Сега като взе skoda-та да не ни напуснеш в vw-club :mrgreen:

не е възможно просто това! погледни гаража и ще разбереш - пОловера все пак е още там :lol:

Публикувано

Честито, joro_kem, дочака колата, сега само нафта и от време на време масълце да й сипваш и много километри да прекарате заедно!!!

Какво стана с музиката - сложи ли колонки отзад?

EDIT: Абе тия са луди - за 500лв + още малко ДВД ще сложа!!!

Обаче благодаря за инфото - не знаех защо не става да ми вържат касетофона така, че да работи и без ключ - акумулатора!!! Брех, колегата с Голфа жичкаджията изрично го пита как искаш, пък викам си Шкода не са по-тъпи, ама става дума за бизнес политика, а не технически умения!

Нищо, слагай, виж какво ти каза PRR!

Публикувано

здравей, Dereal, благодаря ти за пожеланията! току-що се връщам от ЕТ пловдив. въпросът с музиката категорично отпада заради цитираната цена от 500+ лв. САМО за окабеляване!!! говорителите отделно! изумен съм! ще я озвучавам отзад след 2 години, живот и здраве. между другото, приятно останах изненадан от предните говорители - качествени са и добре пасват на "пионерчето" ми :mrgreen:

за съжаление темпомата и релето за светлини все още не са дошли в пловдив, в софия са от бая време изглежда, ма няма кой да ги прати. та другата седмица евентуално ще се "ъпгрейдна" технологично. колата е супер, много ме кефи как се държи. по-тесничка ми е от пасата, ма май не само в колата е проблема :lol:

скоро ще я поразходя до морето и ще докладвам за впечатления на дълъг път!

Публикувано

Честито! Със здраве да си я караш. Да не я държиш само непрекъснато сгушена там до гъбката! Само приятни емоции пожелавам с нея! И да черпиш, ей!

Публикувано
...въпросът с музиката категорично отпада заради цитираната цена от 500+ лв. САМО за окабеляване!!! говорителите отделно! изумен съм! ще я озвучавам отзад след 2 години, живот и здраве...

Колега, хич не се занимавай да чакаш ами тичай при някои от сервизите за монтаж на озвучителна техника и слагай. Аз мойта сам си я окабелих за 2h :mrgreen: От ЕТ направиха само забележката, че нямало да ми признаят гаранцията за акумулатора защото касетофона не ми се изключвал при вадене на ключа от таблото (нарочно го исках така).

Поздрави и честито за придобивката! И много безаварийни с кеф :mrgreen:

Публикувано

Аз си взех новата Octavia 1.9TDI. Направо да ви кажа не мога без нея ...... :-)

PRR: Кирилицата е задължителна! Следващия пост на маймуница се трие. Прочети правилата преди да пишеш! И добре дошъл :mrgreen:

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.