Jump to content

skodaclub.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано
Честито! Със здраве да си я караш. Да не я държиш само непрекъснато сгушена там до гъбката! Само приятни емоции пожелавам с нея! И да черпиш, ей!

Гъбката е важна част от двора, но просто се пада до мястото, където паркирам :lol:

Колега, хич не се занимавай да чакаш ами тичай при някои от сервизите за монтаж на озвучителна техника и слагай. Аз мойта сам си я окабелих за 2h :mrgreen: От ЕТ направиха само забележката, че нямало да ми признаят гаранцията за акумулатора защото касетофона не ми се изключвал при вадене на ключа от таблото (нарочно го исках така). Поздрави и честито за придобивката! И много безаварийни с кеф :mrgreen:

явно в софия я карат по-либерално, но понеже се очертава да обслужвам колата в пловдив, не ми се влиза в приключение за някви си 2+ колони. днес, като видяха колата, единия монтьор ми казва: "аааа, джантички! да не сменяме лагери на главини предсрочно?" отговорих им "като ви се сменя, сменяйте ги, не ме занимавайте с глупости!" за пръв път чувам лагер да се разбие от алуминиева джанта, ма те явно имат опит с подобни аварии :mrgreen:

Публикувано
... днес, като видяха колата, единия монтьор ми казва: "аааа, джантички! да не сменяме лагери на главини предсрочно?" отговорих им "като ви се сменя, сменяйте ги, не ме занимавайте с глупости!" за пръв път чувам лагер да се разбие от алуминиева джанта, ма те явно имат опит с подобни аварии :mrgreen:

Е, за такива винаги има "А да се обърнем ли към КЗП?". То във всяка по-голяма фирма се намира някой такъв кретен ](*,)

Публикувано

днес монтираха темпомата и релето за дневни светлини. вече съм окончателно оборудван (с озвучаване ще се заема през май 2010, живот и здраве). остана ми стария превключвател за мигачи и къси / дълги светлини. дали има вторичен пазар за него и дали е идентичен за VAG? ще съм благодарен, ако някой даде информация.

Публикувано

честито!!! със здраве да си я караш и много без аварийни километри.:)

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.