Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Браво на Кубица!!!!

pigoff

Recommended Posts

Райконен и ХамилтЪн се батисаха,иначе... Кубица щеше да види финал през кривия спойлер на формулата му.....

Браво да браво ;)

Меса го забавиха с 1 обиколка и завърши .. 4 или 5 !?!

БРАВО НА Кубица :mrgreen:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

жалко за Кими бих казал.А тоз Хамльо за пореден път показа какъв е левак-убитак-да не кажа друго....

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Райконен и ХамилтЪн се батисаха,иначе...

Абе да се бяха бастисали пак добре. А то новобранеца ПАК се изпусна smile109

Иначе БРАВО на Кубица. Отдавна го заслужаваше!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Черната маймуна вън от Ф1! Тоя е напаст! Кьорав ли е или какво? И много ясно се видя, че в последния момент когато разбра, че няма да може да спре зави рязко на ляво към Кими, иначе се движеше зад Кубица и щеше да удари него. Нарочно се заби в Кими маймуната гадна.... Нямам думи. Иначе Кубица се представи супер, когато трябваше да набере преднина пред Ник. Браво на него!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Черната маймуна вън от Ф1! Тоя е напаст! Кьорав ли е или какво? И много ясно се видя, че в последния момент когато разбра, че няма да може да спре зави рязко на ляво към Кими, иначе се движеше зад Кубица и щеше да удари него. Нарочно се заби в Кими маймуната гадна.... Нямам думи. Иначе Кубица се представи супер, когато трябваше да набере преднина пред Ник. Браво на него!

ЕЕЕЕЕЕЙЙЙЙЙ за това не се бях замислил-бях шокиран от нелепата ситуация.МАМКА МУ ЧЕРНА

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Черната маймуна вън от Ф1! Тоя е напаст! Кьорав ли е или какво? И много ясно се видя, че в последния момент когато разбра, че няма да може да спре зави рязко на ляво към Кими, иначе се движеше зад Кубица и щеше да удари него. Нарочно се заби в Кими маймуната гадна.... Нямам думи.

Точно така си стана ! Те си знаят колите до съвършенство и никой не може да ме убеди,че Хамилтън искаше да ги избегне и двамата и затова зави... Нарочно се надъни маймуната У Кими, та да не направи той точки и да дръпне нагоре в класирането !

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мдааааа, не само браво за Кубица, но и подобаваща конфигурация от три пръста с преобладаващ среден :mrgreen: за Хамилтън - това момче сигурно е отличен състезател в други спортове, но Формула 1 ми се вижда малко пресилена за него :smt034

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мдааааа, не само браво за Кубица, но и подобаваща конфигурация от три пръста с преобладаващ среден :mrgreen: за Хамилтън - това момче сигурно е отличен състезател в други спортове, но Формула 1 ми се вижда малко пресилена за него :smt034

Вижда се, че са инвестирани пари в него, много шум се вдига, обаче стане ли някоя екстремна ситуация (а и дори не чак екстремна като днешната) и ОП-САААА, момчето се изложи...че и други повлича...НАРОЧНО !

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

като Шумахер и Хил преди време... :mrgreen:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Трябваше поне на един старт да не участва , ама и това е добре като наказание пък да го видим какъв борец е !!! И повидението му нещо не ме радва изведнъж голяма "на татко и мама " звезда стана !

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добро представяне на БМВ, а и Култард добро представяне.

Без да съм расист - мисля, че е рано типични чернокожи да участват в надпреварата, а и ми писна да гледам баща му ( и той е черен) :)

Да ходи да кара в Световната купа по ски smile147 smile147 smile147

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Една гоУема молбЪ ... като автофорум нека има поне малко обективизъм , а не по почина на бгмама и тем подобни шашави форуми да плюем наляво и надясно квот сварим ... миналата година за една бройка да спра да гледам F1 , когато се появи Манго ... до сега винаги съм бил за отбор , но тоз пич просто има талант и си го може , друг е въпроса , че това със светофарите на изхода на бокса при течащо състезание е малко като да туриш шипове на Цариградско в пиков час ;) ... разликата между инцидента между Шумахер и Култард е , че шотландското зарче предизвика инцидента нарочно , което го призна едва когато Шумахер се оттегли от F1 ;)

Поздрави!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Една гоУема молбЪ ... като автофорум нека има поне малко обективизъм , а не по почина на бгмама и тем подобни шашави форуми да плюем наляво и надясно квот сварим ... миналата година за една бройка да спра да гледам F1 , когато се появи Манго ... до сега винаги съм бил за отбор , но тоз пич просто има талант и си го може , друг е въпроса , че това със светофарите на изхода на бокса при течащо състезание е малко като да туриш шипове на Цариградско в пиков час ;) ... разликата между инцидента между Шумахер и Култард е , че шотландското зарче предизвика инцидента нарочно , което го призна едва когато Шумахер се оттегли от F1 ;)

Поздрави!

Съгласен съм, но трябва да му се признае, че има и талант в области като стратегическото планиране, а не само в шофирането --> все пак си избра Ferrari-то за да се спре, а не BMW-то :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

1.Механиците на Кими дават сигнал на "Айсмен" да потегля и той дава газ, като вижда, че Роберт Кубица е плътно до него от дясната му страна. Полякът се движи по алеята на бокса между стената и сините реклами на "Allianz".

st1.jpg

st2.jpg

2.В дъното на екрана ясно се вижда как вече изпреварения от Кими и Роберт - Хамилтън, също се движи по алеята на бокса, т.е. между стената и сините реклами на "Allianz".

st3.jpg

3.Точно преди да наближи Кубица, Хамилтън завива леко на ляво и се блъска в Райконен. От повторенията от камерата в кокпита на Хамилтън ясно се вижда как британеца завива с волана на ляво.

st4.jpg

st5.jpg

st6.jpg

st7.jpg

formula1.bg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

След тоя разказ с картинки си мисля, че наказание с 10 места е малко ...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е това вече са разкази от Сашо Томовите колиби.

Ти ако беше и виждаше минимален шанс да избегнеш сблъсъка - към стената ли щеше да завиеш?

Естествено, че ще се опита да отиде на празното , а не да се нахендри 100% в стената.

Макар и минимален имаше шанс при малко по-бавна скорост или по-рано ако беше видял да избегне удара или поне само да си счупят споилерите.

Не защитавам кюмура - напротив - 15 минути съм псувал щяха да ме изгонят от вкъщи:)

Просто се постави ти в такава ситуация - не си мили, че той се е бил отписал и е казал аве блъскам се в Кими и дано го метна. Със сигурност първичната реакция е била избягване на удара, а ако вторична е била избор кой да елиминира - това говори много добре за него в плана му за развитие на шампионата.

Спор няма черньо е талантлив, но още има какво да се желае.

Поздрави

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

hamsia, пропуснал си, че в дясно освен стената, имаше и хора пред стената. Така че изборът не е стената или Райконен.

NightSpirit, само си забравил да обясниш, защо Хамилтън вместо да удари (изхвърли) нарочно Райконен, не ги удари нарочно и двамата, така че сега Кубица да не е начело? Нещо не виждам логиката, щом е ударил нарочно Райконен, защо не удари нарочно и двамата?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вижте гумите на Хамилтън под какъв голям ъгъл са (на 3 снимка отзад напред).

Май наистина е опитал да мине в празното от ляво, но се е получило недозавиване.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вижте гумите на Хамилтън под какъв голям ъгъл са (на 3 снимка отзад напред).

Май наистина е опитал да мине в празното от ляво, но се е получило недозавиване.

Те си познават колите до съвършенство ! Той много добре си е знаел нашия, че няма да успее да спре...а това с недозавиването при формулите не е много често срещано явление...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хм....гледам сипят се разни обиди към черното момче, на което съвсем малко не му стигна да стане шампион още при първото си участие....и то на тази млада възраст....

Интересно ми е, тези които размятат тези расистки обиди, замислят ли се те самите от каква националност и етнос са, и защо до този момент у Ф1 не е имало и няма техен роднина!!!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.