Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Можете ли да ми препоръчате предплатена услуга?

Recommended Posts

Колеги, става въпрос за мобилна предплатена услуга - замислям се да си купя още 1 (две) SIM карти, които да говорят помежду си с някакви безплатни минути или на някаква тънка тарифа. Не ми се сключва договор, за това и питането ми е за предплатени разговори. Има ли сред вас някой, който да е наясно със сегашните промоции на който и да било мобилен оператор /Mtel, GloBul, VivaTel/ предлагащ услуга, отговаряща на моите критерии :roll: . Рових се из сайтовете на тия тримата, ама общо взето нищо такова не намерих :roll: ...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ВиваТел имат една програма - СИМпатия, разговорите между двете карти са за 6 ст. на минута и май 15 лева е пакета, ама я звънни на 087123 да ги питаш, да не е стара информацията ми.

Поздрави и успех.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ицо ама това симпатия е с 1 година договор а Коко не иска да се обвръзва с договори

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да, за да им стана SIMпатичен искат да ме хванат за 1 година, ама аз нИ сЪ давам :D .

Утре съм по магазините, просто исках да бъда подготвен по темата не да гледам кат' теле в железница ;) .

Митак, Ися - дръжте се на ниво бе момчета :mrgreen: . Не е това, което си мислите!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Коко, моля да ме извиниш, не се бях изразил достатъчно ясно, че СИМпатията е в два варианта, като единия е без договор - тази, при която разговорите между картите се таксуват по 6 ст. на минута, а пакета е на цена от 15 лв. Другата СИМпатия, където разговорите между двете карти са безплатни, наистина е на договор.

http://www.vivatel.bg/bg/personal_tarrifs.php?t=41

Вижда се и от края на рекламата, че СИМпатия е с два варианта:

http://www.vbox7.com/play:53e9e246

Вкъщи имам някакви Би-конекти с по две карти в комплекта, неизползвани, останали ми от топки на Глобул, албум на Слави Трифонов и не знам още кво, ако са валидни с някаква програма с тънка тарифа за разговори между картите и ти не си харесаш нищо след тура ти по магазините - твои са.

Поздрави.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.