Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

Еее стига.... тука само 3-4 човека са на твоето мнение, ако прочетеш всички мнения. Обзалагам се на колкото искаш че имам по-добро зрение и че ще заведа на такива места в софия където и с 30 да караш ще видиш легналите полицай едва на 5-10 метра пред теб които са крайно недостатъчни. А от такива съвети за фарове за мъгла сега имам да давам 50лв на КАТ !!!!

на места 30 е висока скорост . дори и да познаваш пътя , пак трябва да си готов да спреш - нали винаги може да ти изкочи някое камикадзе .

Публикувано
Значи да 3ти път ония ден минавам през легнал полицай :evil:
За трети път ,а smile091 . А пък аз си мислех , че ако настъпиш два пъти греблото , вече е достатъчно зле :D . Трябва , не с над 50 км/ч ,а със ПОНЕ 150 км/ч да развиеш . Така , или просто ще излетиш в орбита , или пък , ако срещнеш по-сериозно препятствие , ще се пренесеш в един по-добър свят smile070
Публикувано

Колега pow, ще дам примера. Божурище, късно вечер, сравнително осветен път (главния), широк колкото за две платна, скорост - 50км, водач-аз с отлично зрение пак повтарям. За незапознатите-има един легнал полицай-толкова голям че и слепец би го видял, за знак не съм сигурен, но той не създава проблем. Но има и втори, който за съжаление поради вълнистия път като цяло не създава впечатление, че е всъщност легнал полицай и от тук следва неприятния подскок и идненадата, защото го разбираш едва 4-5 метра преди скока. Това се случва и на напълно непознат за мен път, където внимавам доста, карам според всички правила на закона и не мисля, че на такива места трябва да карам с 20, защото видиш ли може отнякъде да изскочи такова нещо. Не искам да давам още примери, защото ще запаля колата и след два часа ще напълня темата с още 10 страници само примери.

Колега pow ти често споменаваш 50+ километра, невнимание, недовиждане и т.н. а такива изненади се случват с много хора с добро зрение, които внимават в пътя и които не карат с повече от позволените 30 в кварталите. и пак повтарям-не карам с идеята че всеки момент може да се случи нещо. карам с идеята че има правила които са така измислени, че да има време човек да реагира и да предотврати някакви повреди по колата или недай си боже по човек. но тук е по-скоро идеята, че някои от легналите полицаи са против правилата, че няма никакъв ред в тяхното слагане, обозначаване със знаци и маркиране. не трябва да чакаме държавата всичко да ни оправя, но не пречи да има една масова инициатива например за боядисване на легналите полицаи. мога да ти кажа че бая народ ще се включи доброволно а да не говорим че боята надали ще излезне чак толкова скъпа, при положение че виждаш за какви огромни излишъци в бюджета говорят.

Публикувано

VooDoo,

На кривата ракета и космоса и е крив .... Казано просто - теб и маркировката няма да те спаси ;)

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.