Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Гаранция против корозия - въпрос?

Recommended Posts

Имам един въпрос към собствениците на Шкоди (Фабия, Октавия 1 и 2 и Супърб), произведени до 2006 - колко години е гаранцията против корозия на автомобила ви? Споря с един познат, дали гаранцията е била 7 или 10 години. В момента знам, че е 10(за Окти2 - 12), но той твърди, че преди 2 години е била 7? Е, така ли е? :roll:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

10 е от край време. Това е един от най-важните критерии за купуване на кола от мен. :D На новите модели е 12 години.

На Фелицията е 6 години.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз така знам, но той упорито твърди, че гаранцията против корозия на предишната му кола - Октавия 2, закупена 2006 година е 7 години ](*,) . Мерси за отговора ;) !

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

не се ядосвай... нали знаеш че има дървени философи, които и в сервиза да отидат и да му кажат че е 12 пак няма да повярва... няма смисъл да обръщаш внимание.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Моята фабия е 2005-има 10 годишна гаранция на лаково бояджийското покритие!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Моята фабия е 2005-има 10 годишна гаранция на лаково бояджийското покритие!

Грешиш. 3 години мисля, че беше.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да де,моя грешка 10 срещу корозия и 3 за лаково-бояджийското покритие.

Моя грешка! ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Момчета 10год. за корозия и 3 години за лака, НО при положение, че сервизната ви книжка е попълвана и водена редовно, т.е. сте били лоялен клиент на фирмата в продължение на 10год...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е ти говориш за корозията.Обаче за лака нчма проблеми-така или иначе 2 год е гаранцията.Имаш остатък 1 година-е ако не ходиш в сервиза може да имаш ядове!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Доколкото си спомням на 100 000км тест на ОК2 беше написано,че поради задържането на листа и тем подобни са забелязали корозия!Да земат да им я върнат на SKODA,щото няма да е минала 12 години! :mrgreen:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А как би трябвало да се тълкува термина "... пробив от корозия ..." ???

Явно ръждата ако не е образувала "пробив" (да се чете дупка), за производителя това не е гаранционен проблем...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А как би трябвало да се тълкува термина "... пробив от корозия ..." ???

Явно ръждата ако не е образувала "пробив" (да се чете дупка), за производителя това не е гаранционен проблем...

Пробив в лаково-бояджийското покритие :idea: :roll: :?:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пробив в лаково-бояджийското покритие :idea: :roll: :?:

Така съм чувал.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вижте какво пише точно тук.

Съвсем точно съм го цитирал:

"Всички предлагани автомобили Нова Шкода Октавия са с 2/две/ години пълна гаранция без ограничение на изминатия пробег, 12/дванадесет/ години

гаранция срещу пробив от корозия и 3/три/ години гаранция на лаково-бояджийното покритие."

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.