Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

Здравейте!

Може ли да ми препоръчате място в нета, където да сключа застраховка Гражданска отговорност. Нямам време да обикалям по застрахователи и се надявам да мога да си я направя по интернет!

Благодаря предварително!

:) Хубав ден!

Публикувано

По интернет не знам, ама мога да ти препоръчам брокер, който работи с (почти) всички големи застрахователи. Няма нужда да се разхождаш - обаждаш му се и той идва на място, където на теб ти е удобно. Ако те интересува, кажи :) . Всъщност от София ли си :?:

Публикувано

Занимавам се с застраховане, ако си от София няма проблем да се договорим за удобно за тебе време и да направим гражданската. Обещавам отстъпки!

Поздрави!

Публикувано
Здравейте!

Може ли да ми препоръчате място в нета, където да сключа застраховка Гражданска отговорност. Нямам време да обикалям по застрахователи и се надявам да мога да си я направя по интернет!

Благодаря предварително!

:) Хубав ден!

Аз също мога да правя застраховки , даже и на адрес , обаче само за дами... :lol:

Публикувано

smile119 smile076

Публикувано
ето този застрахователен брокер има такава опция http://www.sdi.bg/onlineInsurance/

Аз си направих застраховката през сайта на SDI. Много съм доволен, сравняваш всички компании и си избираш най-доброто за теб. Донесоха ми застраховката още на другия ден! ;)

Публикувано

След като сравних цените с на колегите от СДИ забелявах че никъде не съществуват така обещаваните отстъпки - цените им са базовите цени на застрахователните компании без вкл. отстъпка за която те говорят! Друго неудобство според мен е че получаваш полицата в рамките на 1-2 дни, според мен по някога това е много дълъг период, още повече ако полицата ти трябва на деня ;)

Поздрави!

Публикувано
След като сравних цените с на колегите от СДИ забелявах че никъде не съществуват така обещаваните отстъпки - цените им са базовите цени на застрахователните компании без вкл. отстъпка за която те говорят! Друго неудобство според мен е че получаваш полицата в рамките на 1-2 дни, според мен по някога това е много дълъг период, още повече ако полицата ти трябва на деня ;)

Поздрави!

Мисля, че идеята за сключване на застрахователна полица през интернет е да се обслужат клиенти, които нямат време или желание за лична среща с брокер. Ако полицата ти трябва на деня, ще си направиш такава при жив брокер, а не пред ЛСД-то. ;)

Публикувано
След като сравних цените с на колегите от СДИ забелявах че никъде не съществуват така обещаваните отстъпки - цените им са базовите цени на застрахователните компании без вкл. отстъпка за която те говорят!

за отстъпките през нета не съм сигурен че правят ,но аз съм техен клиент и таз година като си правих застраховката ми направиха обещана отстъпка(май 10% беше),пък и после ме направиха почетен член :mrgreen:

Публикувано

Поздрави!

Е как да няма бе човек :? аз като си поръчах беше с поне 10% отстъпка... на сайта им има и базови цени и цени с отстъпка, предполагам че не си ги видял ... :?

• 1 месец по-късно...
Публикувано

Направих си онлайн застраховка през тези SDI на този сайт www.sdi.bg/onlineInsurance и определено останах доволна.

Не се наложи да се разкарвам по клонове, донесоха ми я на адреса, който посочих и всичко беше точно. Дори ми излезе с около 10% по-евтино, защотото правят отстъпка от основната цена, а доставката е само 1 лев.

;)

Публикувано

добри са цените, не са зле ...

само .. аз ли не съм нещо в час, или мнооого е поевтиняло покритието на граждаската в чужбина? Нали това си всъщност Зелената Карто - сертификата който удостоверява че тази полица е валидна и в ЕС и други там страни?

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.