Jump to content

skodaclub.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

Миналата седмица видях там 3 броя BMW X6 и 1 брой VW Passat CC. Доколкото знам все още не се продават :D

Публикувано

В днес.бг има статия,че е забелязан въпросния пасат,чиято премиера е била запланувана за есента.

А Х6 си ги има вече доста масово(за цената им) :mrgreen:

Публикувано

Тук, у наше село Сф-то, аз съм видял поне 5 бройки Х6 и ги различавам най-вече по цветовете. Има една автокъща SITYCAR или нещо от сорта на околовръстното и само там има две Х6.

Прав е BlackPearl, че за цената си, са доста масови.

Публикувано

От Румънското посолство в посока зала Универсиада(Шипченски проход май се казва ) там луксозната къща с лимузините-редовно се кипрят две Х6ци също!

Публикувано

В тая въпросната автокъща има и други готини возила :lol:

Публикувано
В тая въпросната автокъща има и други готини возила :lol:

Като например два "автобуса" Хамър :mrgreen:

Публикувано

Само Passat CC все още не се внася официално в България, Х6 вече се продава и от дилърите на BMW :) Крайно безсмислена като концепция кола, много ми е странна и като дизайн, и като замисъл, но ако ми я подарят няма да я върна :mrgreen:

В понеделник имах възможността да покарам 30ина километра едно таквоз животно, не е лошо да му се не види smile070

Публикувано

да в нашата страна са много популярни такива много скъпи автомобили

във Варна особено през летния сезон,гъмжи от такива високобюджетни возила :roll:

Публикувано

До "izov" - И двата модела автомобили съм ги виждал в София :)

Публикувано

аз бях еи ся май месец в слънчев бряг и видях бая хубави колици като BMW M3 или rolls royce phantom,но не само тея имаше много ама най ми хареса една 120-ка аз мноо и се кефих.всеки от моята компания вика виж тва bmw или тоя мерцедес,пък аз кат се развиках оле вижте бегачката приятелите ми получиха удар :mrgreen:

Публикувано

До "ivailo rachev" - То е трябвало ТИ да получиш удар (от Приятелите де) smile150

Публикувано

Ама и аз какво се изненадвам... Тук винаги си е гъмжало от скъпи автомобили. Гледах в сайта на BMW и нямаше цени и затова си помислих, че тези са внесени, но явно са купени от тук.

Иначе сега модата е скъпи яхти :D Такива чудовища имаше в Стария Несебър и Влас, че не приличаха на яхти, а на кораби :D

Публикувано

ем човек то ми писна от хубави коли и като видях шкодовката и се изкефих мнооооого :mrgreen:

Публикувано

X6 си е направо масово в София. Аз последно като гледах сайта имаше цени - към 130 вървеше 350d-то. На мен ми харесва, макар наистина да е безсмилена като концепция. Аз днес освен една Фабия RS червена (на Симеоновско) мернах и още една от тоя калибър..... SLR :D Няма майтап, пъплеше по тесните улички на Лозенец. Това какъв звук издавааа...... и предния капак му е дълъг колкото Октавията. Като си представих какво има отдолу.... лелеееей

Публикувано
и предния капак му е дълъг колкото Октавията.

Колкото на старата и на новата Октавия :D Ходете на една автомивка в Хаджи Димитър и само гледайте, тая автомивка изглежда супер неугледна но съм виждал там мазератита, slr-и, ферарита, там s-класите за нищо ги нямат.

Публикувано

Вчера се върнах от почивка на море на Слънчев Бряг. Положението с колите е "трагично" - поне на мен вече тези Х6 не ми правят впечатление - просто станаха многоооо :) Видях също така едно бяло ферари, но за модела не съм запознат, много яко.

Забелязах и едно черно шкоде, мисля че беше с румънска регистрация със затъмнени задни стъкла, големи джанти, много натокано :)

Поздрави!

Публикувано

страхотна е!

Публикувано

BMW E 46-M3,E 34-M5, Mercedes Benz E 55 AMG :roll: -Тези адски ме кефят, но само някоя шкодичка може да ме накара да се захласна-сектантска работа smile195

Публикувано

Аз отдавна не се впечатлявам много като видя такива коли в България.

Съвсем друго ще е, ако видя някоя от следните :mrgreen: :

Gumpert Apollo

Koenigsegg CCXR

Mosler MT900

Pagani Zonda

SSC Ultimate Aero TT

Spyker C12 Zagato

Morgan Aero 8

Ascari KZ1

Invicta S1

Noble M14

Публикувано

МММ все хубави коли (от всички май най ми хареса Koenigsegg CCXR ), но пък надали им е лесна поддръжката, трябва доста специализирани сервизи. Аз се чудя защо не съм виждал, а сигурно има Лотус-и. все пак не са чак толкова скъпи а марката е легендарна все пак.

Публикувано

Pagani Zonda има във Варна. :)

Публикувано

До "_v_" -

На това вярвам, не след една, а след три снимки!
Публикувано
До "_v_" -
На това вярвам' date=' не след една, а след три снимки![/quote']

http://www.vbox7.com/play:68ecfdc0 - Колко е правдоподобно не знам, в коментарите хората казват че наистина са я видяли. Според мен наистина колата може да е била там но надали е българска, може да е минала с някой кораб за около седмица и да си е заминала.

Публикувано
До "_v_" -
На това вярвам' date=' не след една, а след три снимки![/quote']

http://www.vbox7.com/play:68ecfdc0 - Колко е правдоподобно не знам, в коментарите хората казват че наистина са я видяли. Според мен наистина колата може да е била там но надали е българска, може да е минала с някой кораб за около седмица и да си е заминала.

Край Варна бяха показани за няколко дни част от автомобилите на колекционер от Близкия Изток, ако не се лъжа от Кувейт. Сред тях са модели като Pagani Zonda F и Koenigsegg CCR. След това автомобилите отново са отпътували с кораб към родината на въпросния господин :P

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.