Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

AirBag octavia

skunkcho

Recommended Posts

Здравейте хякой има ли идеа каде се намира или как изглегда AIRBAG CRASH SENSOR G-179 и G-180 че имам шкода октавия 2002 комби автоматик и имам грешка на таблото AIRBAG FAULT ползвах VAG на един приятел и разбрах 4е проблема е в тези сензори но нямам и идея каде са а и не мога да намеря никаква полезна информация, много ще съм благодарен за малко помощ :?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Моят скромен съвет е да не си играеш със системите за сигурност smile123 .

Ориентирай се първо колко ще ти коства ремонта в официалния сервиз.

Не казвам, че не ти е в способностите да се справиш, не ме разбирай погрешно.

Но в крайна сметка ти си решаваш ;) .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

G179 is located at the bottom of the "B" pillar, remove the seat belt lower bolt and remove "B" pillar trims to access. Always observe Airbag safety when working on the system, disconnect battery, discharge any static from you body before touching any part of the system, turn the key to ignition on before reconnecting the battey. If any doubt use a dealer!!

Това го копирах от тук. Сигурно и при Skoda това чудо се намира колонката до вратата.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз няма да си играя с ситемата :D просто искам да смен дат4ика в сервиз тук ми искат по 300 еу за дат4ик и 800 за труд демек 1400 евро поне

Сорри ама ми е скапичко

Мерси за линка отивам да тарся и там и сте пиша после дали сам го намерил

Защото колата е била под вода за около 4ас и мисля (4етох ) 4е това е мойе би причина за проблема с датчика може и да има влага

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Иди в ЕТ да направят диагностика.

Диагностика им е мн кадърен!Ще ти реши проблема!

(ако си от СФ разбира се)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не само 4е не съм в софия ама не съм и в Блгария за съжаление, ве4е се убедих 4е бг майсторите са каде къде по кадърни от чуждите

СИРОМАХ 4ОВЕК ЖИВ ДЯВОЛ

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

тцтццт,неприятно ! Но какво е правило Октито толкова време под вода? Някое наводнение,що ли?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 4 седмици по-късно...

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.