Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

Днес е големият концерт. Надявам се, че голяма част от вас ще бъдат на стадиона. Това е една от онези групи, които си струва да се видят независимо дали си фен или не.

Сигурен съм, че част от вас са присъствали на онзи паметен концерт преди 10 години в Пловдив. Великолепен, грандиозен..сега искренно се надявам да бъде още по-добър.

В София вече се събират групички от дългокоси момчета с тениски на металика. Отиват към стадиона...младото поколение. Разликата между тях и нас обаче е, че те няма да видят металика втори път на Българска земя.

Както се казва - една мечта по-малко...

Публикувано

Това е една от най-великите групи и едва ли ще дойдат за трети път някога,така че днес не е за изпускане smile137 smile035 smile035 smile035 Жалко само,че съм бил на 10 на миналия и това ще е единственият ми шанс да ги видя :D:D:D

Публикувано

Така е , доста от нас ще ги видят за втори път, надявам се - най- великата банда , поне за мен. Шоуто им в Пловдив беше разтърсващо ! Пожелавам на всички колеги, които ще ходят страхотно изживяване ! :D

Публикувано

След като ги напусна Нюстед нещо позагубих интерес към тях. 1999 концерта беше уникален по-добър саунд не съм чувал на концерт. Страшни пироефекти и доста от старите класически парчета. Дано се представят на ниво ще чакам да споделите как е минало

Публикувано

Незнам за този през 1999г. но този сега направо изкърти :smt004 smile139 smile035 smile035 smile035 надмина очакванията ми :!: Беше незабравим :D думите просто не стигат :mrgreen:

Публикувано

Аз пропуснах, щото съм простак, но пък днес откакто станах друго не съм слушал. Нещо като Tribute

Публикувано

абе незнам, ама ако и предния път така сте блокирали ключови кръстовища ... незнам незнам.... 55 минути от СУ до орлов, около 23h, ебаси....

иначе концерта май наистина е бил лудница, по хората си личеше :mrgreen:

Публикувано
абе незнам, ама ако и предния път така сте блокирали ключови кръстовища ... незнам незнам.... 55 минути от СУ до орлов, около 23h, ебаси....

иначе концерта май наистина е бил лудница, по хората си личеше :mrgreen:

Извинявай колега ама се изказа доста неподготвен! Мислиш ли че има възможност 2/3 от жителите на твоя град Велико Търново да се изсипят на стадион и да не се получи задръстване?!?

Публикувано

е, много ясно че ще се получи бе :)

не ругая, ако в този дух го приемате, сори, нямах това предвид...

нали съм ново селянче в голямо Софиево, та някои неща все още ми се струват странни :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Публикувано

Концерта беше култов! Не знам какво да кажа повече, нищо не ми идва на ум. Аз бях като омагьосан.

Публикувано

Концерта беше страхотен, още ме държи емоцията :mrgreen:

Публикувано

И аз съм много доволен. Чух всички песни които някога съм искал да чуя наживо и почти нищо от новите, които според мен не струват. Като атмосвера отлично, като ефекти - по-добре от миналия път. Изобщо едни добре похарчени 50 лв.

Днес сутринта вече що годе и гласът ми се върна :)

Публикувано

smile035 я кажете, как се казват двете песни, преди да започне концертът? Едната е на Еньо Мориконе, а другата - на AC/DC, ма кои са точно...

Публикувано

Всички концерти на металика започват с музиката на Мориконе от The good the bad and the ugly, което не знайно защо е преведено добрият лошият и злият.

Публикувано

smile019 smile019 smile019

Един пробит долар

smile035 smile035 smile035

Публикувано

[-X в грешка си колега. Музиката е от Добрия лошия и злия. По-конкретно момента, в който лошият отива на гробището за да изкопае парите :)

Публикувано

Последно цитат от сайта Metallica.com

"As you know, the composition from the film "The Good, the Bad, and he Ugly" has been opening Metallica shows for over 20 years and now the band is honoring ..."

Много ги чаткам а :)

Публикувано

AC/DC - Its A Long Way To The Top If Ya Wanna Rock And Roll и след нея: The Extasy of Gold на Ennio Morricone ;)

Публикувано

Прав си - разтърсих се - просто съм по -голям почитател на Един пробит долар.

Там има подобна тема, но определено от Добрия лошия и злия е .

Явно е доразвита в Добрия лошия и злия, защото за Един пробит долар е преди това.

Поздрави

ПП: поразтърсих се - темата е една и съща във Добрия лошия и злия, За един пробит долар и За няколко долара повече.

Но определено най-точна е от Добрия.......

А и щом самата група казва - все пак аз не знам по-добре от тях :)

Публикувано

Така или иначе отново бате Влади даде най верния отговор :)

Публикувано

мн. добре се представиха, изобщо концерта беше на ниво с изключение на гафа с осветлението и видеостената по време на първите 2-3 парчета... с тези стари култови неща направо ме върнаха в младините през 80-те и началото на 90-те, дори не успях да покуфея както трябва - дотолкова бях захласнат да слушам и да снимам клипчета, затова пък около мен некви "тифозНи" свиреха и крещаха поне за 3-ма всеки :mrgreen:

Публикувано
Така или иначе отново бате Влади даде най верния отговор :)
да де, ма не се е научил още как се пише "ecstasy" :lol::lol::lol: извинявам се за спама по темата, но наистина ми стана интересно кои са песните... сега вече всички ще ги знаем, за следващия концерт ;)
Публикувано

Велик концерт,нищо общо с този в Пловдив преди 9год.

Тоя път и Металика яко се кефеха. smile143

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.