Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

Колеги,помагайте ! Снощи забелязах,че не ми свети таблото около уредите за парното. Двете копчета за A/C-то и за въртенето на въздуха в купето си светят нормално. Всички предпазители са здрави и най-вероятно са изгорели крушките или крушката. Как да го разглобя и да погледна,че определено за това не ми се ходи в ЕТ,вярно,че колата е гаранционна,но все пак за такова елементарно нещо нямам желание да занимавам хората от сервиза.

Благодаря предварително.

PRR: Заглавието трябва да е информативно smile150 Оправих ти го. Ако не ти харесва си го докоригирай

Публикувано

A бе как няма да ги занимаваш?!Отивай да ти го оправят веднага!

Публикувано

Трябва да се вдигна в събота,от Бояна до Надежда,да си записвам час...... тегаво е ! :roll:

Публикувано

Дърпаш средното копче силно (за вентилатора), ама като ти казвам силно :lol: и под него ще видиш крушчицата. Аз поради незнание разглобих половината табло навремето. :lol:

Публикувано
Дърпаш средното копче силно (за вентилатора), ама като ти казвам силно :lol: и под него ще видиш крушчицата. Аз поради незнание разглобих половината табло навремето. :lol:

Мерси,колега за бързия отговор smile126 дано само не строша нещо

Публикувано

Точно на теб ли да го казвам? Ползвай търсачката: ТУК

Публикувано

Благодарско,но да си призная без бой в търсачката не съм проверявал. Извинявам се,за което !!!

Публикувано

Ако прецениш,можеш да заключиш темата.

Публикувано

Някой да вземе да сложи снимка, на която се вижда положението под сваления върток!

Публикувано

Снимките от колегата lubomirov1985:

056.jpg

057.jpg

058.jpg

059.jpg

060.jpg

061.jpg

062.jpg

063.jpg

064.jpg

065.jpg

Заключвам темата. Ако някой има да добави нещо моля да ми пише на лично за да отключа темата.[/url]

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.