Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

проблем с осветлението на климатика

lubomirov1985

Recommended Posts

Колеги,помагайте ! Снощи забелязах,че не ми свети таблото около уредите за парното. Двете копчета за A/C-то и за въртенето на въздуха в купето си светят нормално. Всички предпазители са здрави и най-вероятно са изгорели крушките или крушката. Как да го разглобя и да погледна,че определено за това не ми се ходи в ЕТ,вярно,че колата е гаранционна,но все пак за такова елементарно нещо нямам желание да занимавам хората от сервиза.

Благодаря предварително.

PRR: Заглавието трябва да е информативно smile150 Оправих ти го. Ако не ти харесва си го докоригирай

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Трябва да се вдигна в събота,от Бояна до Надежда,да си записвам час...... тегаво е ! :roll:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дърпаш средното копче силно (за вентилатора), ама като ти казвам силно :lol: и под него ще видиш крушчицата. Аз поради незнание разглобих половината табло навремето. :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дърпаш средното копче силно (за вентилатора), ама като ти казвам силно :lol: и под него ще видиш крушчицата. Аз поради незнание разглобих половината табло навремето. :lol:

Мерси,колега за бързия отговор smile126 дано само не строша нещо

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодарско,но да си призная без бой в търсачката не съм проверявал. Извинявам се,за което !!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Снимките от колегата lubomirov1985:

056.jpg

057.jpg

058.jpg

059.jpg

060.jpg

061.jpg

062.jpg

063.jpg

064.jpg

065.jpg

Заключвам темата. Ако някой има да добави нещо моля да ми пише на лично за да отключа темата.[/url]

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.