Jump to content

skodaclub.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

Бесен съм :evil: Сега се прибирам от"гонките",където ми оправиха предницата..Викам си аз да ида с брата и едно приятелче да позяпаме и да оползотворим едно пакетче семки..Отивам,спирам зад едно волво,тъкмо гася мотора и оня като се изсили мъжката назад ииии...спря в мойта престилка.Сега тя е хлътнала,а фаровете ми гонят гугутките по дърветата :evil:

Взех му телефона,номера на колата и адреса на тоя лайньо,че нямаше пукнат лев в него да му го взема.

Утре ще я оправя,ама не е там работата.Защо трябва да има такива нещастници зад волана,не мога да си обясня?!?

Публикувано

викахте ли кат ??? къде е станало.... да не стане така че утре да дойдат и да ти кажат, господине, вие сте го ударил отзад и сте избягал.... каквото и да кажеш теб ще изкарат виновен, така че по-добре набързо оправяй нещата да не стане някой фал.

Публикувано

Човек се учи докато е жив... Както колегата ти казва - трябвало е да извикате КАТ. Щом не си го направил, единственото на което можеш да разчиташ е онзи да ти даде пари на добра воля и да не изхитрее да подаде жалба срещу теб, че си го натресъл... Общо взето трябва да си голям късметлия ако успееш да вземеш някой лев при тази ситуация.

Публикувано

Не съм викал кат,щото стана на място,където хората се събират да се гонят и да въртят пергели.В случая не могат нищо да ни кажат,щото сме само зяпачи,но не искам излишни главоболия.За едни 40-50лв не ми се занимава с прости катаджии.Днес се надявам да се разберем по цивилизования начин,а не по трудния.

Публикувано
Не съм викал кат,щото стана на място,където хората се събират да се гонят и да въртят пергели.В случая не могат нищо да ни кажат,щото сме само зяпачи,но не искам излишни главоболия.За едни 40-50лв не ми се занимава с прости катаджии.Днес се надявам да се разберем по цивилизования начин,а не по трудния.

Затова те питах къде е.... ако е на Бояна и си спрял на ОМВ-то камерите веднага ще покажат кой в виновен.... иначе риска да попаднеш на някой некадърник и авантаджия дето да се опита да те преметне по какъвто и да е начин е огромен... пиши все пак в крайна сметка какво е станало.

Публикувано

Предполагам е станало на ЛукОйл-а на магистралата (там им акамери), но ако е станало под Аспарухов мост :roll: ... Какво беше Волвото ?

Публикувано

Koko,инцидента стана на КРЗ-то,а там камери няма,наистина лошо.Иначе волвото не е много ново.От серията 400,ама дали 440 или 480,не си спомням.Абе не е кой знае какво.

На неговата задна броня остана една черта червена боя.

Задължително ще пиша при някакво развитие по въпроса.

Публикувано

....значи ти си бил на лукойла ,на излизане за Бургас в понеделник !

Тъкмо се чудех ,че тая шкода ми изглежда позната...

Напук на външния вид, добре работеше мотора....

Публикувано

Да,аз бях.Наистина външно я няма хич,но моторчето си работи без проблеми.Абе стига съм я хвалил,че снощи тъкмо си похвалих фаровете,че светят като хората и гледай кво стана...

За рапида просто думи нямам-цвета е един път....но да не цапаме повече темата.

Публикувано

Колеги, не трябва да се пощават грешките на пътя, особено когато са свързани с пари. Аз преди шкодата имах Ситроен ХМ. Кола с много скъпа поддръжка, но беше наследство от тати, и както се казва на харизан кон зъбите не се гледат. С нея отидох да следвам в София. Там за 4 години ме удариха 9 пъти. Не се правя на светец но само в единия път и аз имах малка вина. Да не казвам че в 6 от случаите бях напълно спрял!!! Било то на светофар, или да чакам мацката на аварийки.След Първия удар на човека му взех адрес и телефон, бях първа година студент и не познавах София добре, учех много (защото не се бях научил да пия) и общо взето знаех само пътя от 5те кьошета до уннверситета. Телефона още същата вечер беше изключен, а като отидох на адреса се оказа че ми е дал адреса на Централни Софийски Гробища в кв. Малашевци. И просто си направих ремонта от джоба. Така че от тогава дори и да пръдна, ВИКАМ КАТ

Публикувано

70 кинта чиста пара го издрусах тоя,макар че ремонта ми беше за не повече от 20-30,щото си я оправих сам :mrgreen:

Охххх котьоооо... :mrgreen:

Публикувано
70 кинта чиста пара го издрусах тоя,макар че ремонта ми беше за не повече от 20-30,щото си я оправих сам :mrgreen:

Охххх котьоооо... :mrgreen:

Не си го прецакал , просто ти е платил и труда , но пък ето , че честен човек се оказа . Добре е , че има такива още и май не са толкова малко колкото си мислех :!:
Публикувано

То ако става въпрос,аз и една стотинка не съм дал да я оправя.Но наистина,евалата,че дори и след седмица нито един път не ми затвори телефона.Даже като се срещнахме да си прибера дължимото,се наложи момчето да ме чака цели 20 мин :!:

Свястно момче излезе,не си мисля че съм го прецакал.Нооооо следващия път да гледа като кара назад.Ако бях тръгнал да ходя по майстори,цената можеше и да излезе повече.

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.