Jump to content

skodaclub.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

Поне така знам...вижте на какво се натакнах онзи ден, но нямаше как да направя повече снимки защото бързах и го щракнах докато чаках на светофара. Дано донесе късмет и щастие ;)

http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=7404635

Публикувано

Дано :)

Ако знаеш в кръчмата отзад какви хубави кюфтета и кебапчета правят :)

Публикувано

Знае човека хем с каква кола да е,хем какъв цвят да е :)!

Публикувано

И къде да обядва знае...ще излезе чок тарикат :)

Публикувано

Темата е много готина, но не е за този раздел! Местя я във "Всеки за всичко" - така и повече хора ще я видят, та да им донесе и на тях късмет :D

P.S. А за кръчмата отзад - скарата наистина им е от месо!

Поздрави!

Публикувано

евала на пича :mrgreen:

това ми напомня за когато пътувах първия ден към колежа, младо зайче още, и по пътя натам първо ми пресече черна котка пътя и веднага след това пипнах коминочистач - и да знаете голям късмет ме гонеше през всичките три години :D

А къде е тая скара (и бира съответно)?

Публикувано

Срещу СМГ. На пресечката на бул. В Левски и Искър ако не се лъжа.

И аз съм ял там. Убаво е. :smt017

Публикувано

Потвърждавам за кръчмата, и градинката зад нея е много приятно място :mrgreen:

А относно черната котка: въпрос на гледна точка - в Англия черните котки са на късмет :)

Публикувано

А стига бе! 5 годин търках чехли в СМГ-то и не го познах, докато не казахте...

Публикувано

Срещу СМГ. На пресечката на бул. В Левски и Искър ако не се лъжа.

И аз съм ял там. Убаво е. :smt017

Точно там е. Не се лъжеш адаш.

Публикувано
Знае човека хем с каква кола да е,хем какъв цвят да е :)!
и хем къде да спре да хапне :)
Публикувано
Поне така знам...вижте на какво се натакнах онзи ден, но нямаше как да направя повече снимки защото бързах и го щракнах докато чаках на светофара. Дано донесе късмет и щастие ;)

http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=7404635

Даже съм го и пипал и него и колата (така казват за късмета). Пък той знаете ли какво направи...? Бръкна в ауспуха с показалеца и ме мацна по бузата... Ходих цял час така - нацапан... Пък за късмета - е, не мога да се оплача, ама още ЧАКАМ...

Публикувано

Даже съм го и пипал и него и колата (така казват за късмета). Пък той знаете ли какво направи...? Бръкна в ауспуха с показалеца и ме мацна по бузата... Ходих цял час така - нацапан... Пък за късмета - е, не мога да се оплача, ама още ЧАКАМ...

Така е, палавнико, като опипваш хората - отвръщат ти със същото. :mrgreen:

Публикувано

Вярно, че е до СМГ-то дето ни окошарваха едно време за хазартни игри/бридж хахаха/ в градинката отзад :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Снимката рулира.

:mrgreen: :mrgreen:

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.