Jump to content

skodaclub.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

Има го в Замунда-та.

Публикувано

Дръпнах го някой ако го иска да се обажда. За провинцията пращам с куриер smile091

Публикувано

и какво му е интересното, ретро-шкоди ли има в кадър?

Публикувано
и какво му е интересното, ретро-шкоди ли има в кадър?

Въпросната МЕГИ сигурно му е "пробола" сърцето на млади години :mrgreen:

Публикувано

Шкоди няма. Линейка има в "Ако можеш забрави", но филма е доста тъп, все пак е сниман на село - "Говори местния радио възел" :lol: . Сърцето ми взе Съни в "комбина". На скоро имах нещастието да видя сегашна снимка на Ваня Цветкова, но се надявам скоро да успея да я изтрия от съзнанието си тази баба яга и да я заместя пак с образа и от 1982.

В Меги ми хареса нз, това че се опълчи на принципите на партията иии ..... кой го написа ? Ми все едно, да речем аз! Аз примерно на нейно място бих се самоубил малко преди да излезе доклада на тая от детска педагогическа стая, и то не с отрова за мухи. Примерно кока или нещо такова с по - малко болка, в краен случай ще изям 2-3 цигари. После когато се връща да положи цветя бих отишъл сам и пак бих написал "You're in our hearts, John" защото вече знам че това дразни хората от ДС.

Публикувано
Дръпнах го някой ако го иска да се обажда. За провинцията пращам с куриер smile091

Шкоди няма. Линейка има в "Ако можеш забрави", но филма е доста тъп, все пак е сниман на село

днес си изгубих 5 часа в столицата докато свърша 2 неща на двата края на София за по 5 минути и се замислих горките столичанчета прекарват си 30% от живота в кола с ужасна смрад навън и после ние сме прости щото сме от село нека ми е зле ;) мисля че това имаш предвид :?:

Публикувано
днес си изгубих 5 часа в столицата докато свърша 2 неща на двата края на София за по 5 минути и се замислих горките столичанчета прекарват си 30% от живота в кола с ужасна смрад навън и после ние сме прости щото сме от село нека ми е зле ;) мисля че това имаш предвид :?:

1) Ми да беше се обадил да споделим бира, поне 1/2h щеше да ти мине приятно...

2) Горките столичанчета вече почнаха да посвикват. За съжаление обаче винаги се намира тарикатче (класиката - Голф с регистрация РК.... или СО ....) който да се мушка наляво, надясно... Днес две такива тарикатчета седяха гузни чакащи акта си :mrgreen:

3) Мисля, че не точно това е била идеята на maxrpm. Или поне се надявам, щото иначе .... smile121

4) Като се замисля и във Варна си бяха отгледали солидни задръствания лятото smile115 Просто става както в Европа, само с Бг манталитет... Та от тарикати навсякъде е зле :(

Публикувано
...

Ти не знам да си от село, доколкото знам си от град Пловдив в който не се разхождат крави и овце в центъра по сред бял ден. Като цяло имах предвид че живота на село е скучен и няма за какво да се направи интересен филм там. Поне в моето село след 12 вечерта няма жив човек, абсолютно никъде, смятай за какво става въпрос

После - човек който прекарва живота си в кола е щастлив човек, пък за смрадта навън, търпи се, не ми пречи. Това че аз съм пак пеша е защото съм прост нещастник, а не защото опазвам природата.

Публикувано

не съм от пловдив от Кричим съм доста крави има ама и доста истински човеци ;) та значи предпочитам на лайна да мирише поне не са токсични :lol: за скуката не си прав инас досега да съм пукнал :D

Публикувано

Ъъъъъъ, айде ако може да не се делим на Гражданье, Селуани, Тъпи Софиенци, Пекани Майни и Непогрешими Морски, мое ли? За справка - днес, насред Софиево, у 11,30 часот преди пладне, на кръстовището на Графа и Е. Георгиев, ФВ Пасат с пловдивски номер упорито отказваше да се помести и да пропусне трамвая, светеше червено на Пасата и две кръгчета едно над друго на трамвая. Резултат - дойде полицая и покани драйвъра на Пасатко да отбие и да си поговорят, трамвая продължи. Не е имало в случай в Пловдив да няма задръствания, там съм всяка седмица, от петък до вторник, а най-фрапиращата случка ми е била един господин, който кротко си въртеше пИдалити на колуелото насред естакадата към Кукленско шосе, и то в средата на лентата. Варна - на 24.07.08 ми отне точно един час и трийсет минути да се измъкна от града, от мястото където живее Гогата - до делфинариума - до моста в посока Бургас. Подобни примери бол, всеки от вас може да ги даде. Така че, разбирам, че всеки си обича града или родния край, но не мислете, че някой е по-добър от другия, кусури и простотии се случват навсякъде и всеки голям град страда от задръствания.

Поздрави.

P.S. Темата беше за филм, а се поотклони доста, затуй я позаключих.

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.