Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

За тази си кола почти не съм писал, това е Шкода 120L 5Speed 1990г първа регистрация взех я преди малко повече от година и от тогава се ползва непрекъснато, от като купих Рапида я ползва маика ми всеки ден и съм много доволен от нея.

Пускам темата тук защото съм намисли и други неща да правя по нея не само джантите да и слагам но за тях когато му доиде времето.

ТУК е историята на джантите, а ето и как седят на колата

Шкода 120L

007785433-big.jpg

007785435-big.jpg

007785437-big.jpg

007785443-big.jpg

Публикувано

Колата е страшна и джантите много добре и стоят smile162 ,а боята оригинална ли е че много запазена изглежда :roll:

Публикувано
Колата е страшна и джантите много добре и стоят smile162 ,а боята оригинална ли е че много запазена изглежда :roll:

Не е оригинална така изглеждаше като я купих :D

003711340-big.jpg

Публикувано

Не е оригинална така изглеждаше като я купих :D

003711340-big.jpg

ми като я боядиса ,защо не и оправи предната престилка :?: :roll:
Публикувано

Щото нямаше пари :oops: , на пролет ще я оправим

• 2 години по-късно...
Публикувано

Отдавна не бях правил нищо по колата и дойде време и нея малко да я понакипря, и почвам с двигателя

022529307.jpg?r=0

022529309.jpg?r=0

Публикувано

Супер е моторчето :smt017

Публикувано

Браво :) За събора ще имаш голям избор с какво да дойдеш :) Това 135/6 стандартен мотор ли е или вътре има изненади ;)

Поздрави

Публикувано

Не бе чиста 136ца е от рапида

Публикувано
Не бе чиста 136ца е от рапида

...уха, ще има с кого да се "дърпам" smile117

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Това със гофрето няма да е за постоянно просто трябваше да се сложи нещо че да се кара колата.

А седалките съм ги сложил преди година година и полувина но не съм слагал снимки

022714732.jpg?r=0

022714733.jpg?r=0

022714734.jpg?r=0

022714735.jpg?r=0

Публикувано

Че и на газ, перфектна за ежедневни нужди! Седалките от какво са ? Подобни са на порше и разните алфи.

Публикувано

Газта не съм я вързал нарочно защото сега правя по 20 км. на седмица и не ми пречи още цената на бензина, просто не съм я махнал щото не ми харесва на къде вървят нещата с цената на горивото.

А седалките съм ги купил от форума мисля че са шкодови преправени малко.

• 3 седмици по-късно...
Публикувано

Не е на 100% готово но не се сдържах и го наснимах другата седмица като го сложа на колата ще го снимам вече завършено, а и махнах гофрето от карбуратора.

022935820.jpg?r=0

Табло

022859200.jpg?r=0

Двигател

• 1 месец по-късно...
Публикувано

Тия шкоди много мощни да му се не види бе.

2011-05-14%2008.33.17.jpg

2011-05-14%2008.33.32.jpg

2011-05-14%2008.33.45.jpg

Публикувано

Еее, б@сиии - туй с чук не можеш го счупи ?! :-k

Публикувано

Той "maxrpm" неслучайно беше казал че задномоторните шкоди са едни изключително бързи и мощни спортни автомобили,ама някои хора тогава му се изсмяха :lol:

За първи път виждам скъсан колянов вал,още повече на такъв мотор.Би ли споделил на какво се дължи това?Да не си се заиграл някъде с колата :mrgreen: ?

Публикувано

Все пак мечи крак я е настъпвал smile004 smile035

Публикувано

Че съм се заигравал понякога заигравал съм се, но когато се счупи си карах с 40 км/ч :(

Публикувано

smile091 стига уе мечок,ти ма утре па.И я така задрах червената,потелях на светофара и хоп,задра.Не е че издухах един тир на магистралата. [-X неее аз с 40 го надминах.теб ти трябва мотор от 105л.и нема да задере,или да се чупи нищо :smt030 s_flag

Публикувано

40 на първа!?!? smile048

Публикувано

На задна

Публикувано

100 еската в движение ли е ? Поне да има с какво да дойдеш на събора :) Нещо не им върви на твойте шкоди през май месец.

Публикувано

мод:на скайп и спам пак го обърнахте!!!

модератора на този раздел е лош 8)

Раздела е строго специфичен,свободните разговори са за другите раздели по модели.Моля да се съобразявате.Благодаря.

Нека който иска да може бързо и лесно да научи полезни неща като чете в раздела,а не да попада на ненужни коментари.

поздрави

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.