Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

хайде стига вече, всичко е в името на една цел! Няма смисъл от взаимни нападки!

Фил, наистина няма нужда да споменаваме и да изтъкваме кой какво работи точно тук, тук нещата са други, ако някой може да помогне с нещо помага, ако не... просто си траем...

• Отговори 179
  • Период
  • Последен отговор

Най-много писали в темата

• Mishelle

38

• PRR

14

• chavdarlk

14

• bega4kata

12

Най-много писали в темата

Публикувано

Споменх за мирогледа по-горе, ти пак ми пишеш за своя бизнес. Тук сме се събрали за обмен на информация, да сме полезни един на друг, а покрай това и да се запознаваме с нови хора. Целта ни не е борба с конкуренцията, не е спечелване на търгове, още по-малко се занимаваме със системи за сигурност. Благодаря ти за изчерпателния отговор, макар и той да не е по темата.

Публикувано

Юли, страхотна работа сте свършили! Форумът е повече от прекрасен! А затова, че не спря да работи по време на ъпгрейда заслужавате голям RESPECT (сега забелязвам, че няма емотикон за respect - как може?! ;) )

Публикувано
Едно въпросче - защо търсачката изкарва като резултати мнения и теми, пуснати след обновяването на форума? Или да търся проблема в моя телевизор? :roll: Ако има някакво значение, това го прави и с IE, с Mozilla и с Google Chromе :).

За съжаление и аз потвърждавам, че търсачката не търси в цялата боза с данни, а само горе-долу от времето пускането на новия форум :?

Не съм се опитвал да разбера точната дата все пак...

Няма значение на латиница ли, или на кирилица се търси...

Може да е нещо свързано с codepage :roll:

Публикувано

Търсачката търси малко по-назад от датата на ъпгрейд. Причината e в това, че трябва да се пусне индексиране на форума. И понеже това е времеемка операция все го отлагам :oops: Но ще бъде направено, мърдане по въпроса няма :-k

Публикувано
Търсачката търси малко по-назад от датата на ъпгрейд. Причината e в това, че трябва да се пусне индексиране на форума. И понеже това е времеемка операция все го отлагам :oops: Но ще бъде направено, мърдане по въпроса няма :-k

smile159

Публикувано

За всички, които само мрънкат и недоволстват по новия форум - това ли искате?

Тук е така от два дни!

o633674407569150000.jpg

А тук е така от ДВА МЕСЕЦА!!!

o633674407496493750.jpg

Публикувано
Споменх за мирогледа по-горе, ти пак ми пишеш за своя бизнес. Тук сме се събрали за обмен на информация, да сме полезни един на друг, а покрай това и да се запознаваме с нови хора. Целта ни не е борба с конкуренцията, не е спечелване на търгове, още по-малко се занимаваме със системи за сигурност. Благодаря ти за изчерпателния отговор, макар и той да не е по темата.

Ти пък каква ти конкуренция SKODA IS THE BEST :)

Публикувано

Колеги,

Преди да изразяваме лично мнение и недоволство от нещо, НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ, че форумът ни се поддържа от човек, който без да има никаква изгода, не пести лично време, средства и прави всичко С ЖЕЛАНИЕ ЗА НАС , за да бъдем ние доволни и удовлетворени!!!

ЕВАЛА ЮЛИ- You are the BEST !

Публикувано

Браво Юли

вече си имаме и favicon

супер е smile113

Публикувано

Благодаря за подкрепата и разбирането

smile126

yohi :smt030

Публикувано
Темата е за smile149

Не я разбирам тая мания да искате да се заключват теми без никаква причина! Още повече, че тази тема все още съдържа АКТУАЛНИ забележки към поведението на форума (примерно търсенето), а не е изключено и други да се появят. Затова съм твърдо против заключването. Пък и всеки раздел си има мод който преценява. А Юли, автора на темата, е и админ, т.е. когато реши ще заключи сам темата.

Публикувано
Темата е за smile149

И защо да е за ключ :?: Заключват се теми (или по усмотрение се трият), в които е нарушен добрия тон или са нарушени правилата на форума. И аз не я разбирам тази "мания" за заключване. Една тема, когато загуби интерес автоматично пада на долу, не пречи на никого, но остава в архива. Така от една страна всеки, ползващ търсачката, може да намери полезно инфо, а от друга - да я продължи. Но когато като резултат излезе заключена тема, хората масово ще я отбягват, защото катинарчето само по себе си говори за безсмислено и/или излишно съдържание в нея...

Публикувано

А аз да попитам за RSS-а :-k

Публикувано

Много, много, много добре!!!

Единственото, което ми липсва е различните цветови схеми. Бях свикнал със черното от предишната версия, но не е болка за умиране при толкова много нововъведения :)

Браво Mishelle !

Публикувано

Жоре, пак ще има тъмно ;)

Пепи, не съм те забравил, щом излезе, веднага ще инсталирам и ще ти пусна ЛС :smt030

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Във връзка с въпрос на колегата, позволявам си да го цитирам тук, а не в съседна тема, за да не я развалям:

...П.С. Какво стана с галерията на форума след ъпдейта му?

Добър въпрос :-k

Все още си е на мястото, достъпна е. А дали ще има директен линк от форума към нея - спорен въпрос, подлежащ на обмисляне. Причината е една единствена - много пъти молих галерията да не се ползва за хост на снимки от всякакво естество. Тя беше предвидена за направа на албуми, с цел всеки да може да качи снимки на колата си. И да се получи един красив гараж на Шкода клуб България. А вместо това, когато човек влезе в нея, наред с колите се мотаят сканирани документи, разглобени мотори/възли, снимки на коли, пуснати за продажба, че дори и голи мацки. Няколко пъти трих из основи, пусках молби у предупреждения. Дори някои хора се разсърдиха за триенето?!?! И ... нищо. Някой хора така и не разбраха, че има редица безплатни хостин сървъри, включително и български... Накратко това са причините водещи към въпроса да има или не галерия :-k

Публикувано

Благодаря за отговора!

не бях пробвал да я отварям, мислих че като няма линк от форума, и не работи.

проверих, работи си :)

Сега се сетих да попитам, :oops: какво става и със сайта?

Публикувано

Аз съм ЗА галерията. Проблема с офтопик снимките не може ли да се реши ако се дадат един вид модераторски права на някой и той да трие нещата, които нямат място в галерията(включително и спам коментарите, които се бяха навъдили по едно време)? :-k

Публикувано

Аз мисля, че галерията вече е излишна. В момента всеки може да качи снимки като attachment към поста си. А и без това снимки с размер повече от 800х600 трудно се виждат пък и дали си заслужава? Ако е за календар или нещо подобно ще си направим сървър да се качва.

А иначе модераторската работа да се пази галерията чиста ще е безумица. Непрекъснато проверяване, отсяване на ботове, спамери и сие... Абе рано или късно ще се занемари контрола и ...

Поздрави

Публикувано
Аз мисля, че галерията вече е излишна. В момента всеки може да качи снимки като attachment към поста си.

Да Пепи, ако се ползва за хостинг на какво ли не, както се ползваше до сега, вече е напълно излишна.

...Ако е за календар или нещо подобно ще си направим сървър да се качва...

Защо да се прави като имаме? За сега място имаме достатъчно. Не случайно съм избрал подобен хостинг план - да има място, а не да се ограничаваме от към място само за някой форум и сайт. Снимки за календар (например) могат да ми се пращат на мейла, аз да ги подреждам на сървъра и после, който ще прави календара да може да си ги преглежда и сваля от там.

...А иначе модераторската работа да се пази галерията чиста ще е безумица. Непрекъснато проверяване, отсяване на ботове, спамери и сие... Абе рано или късно ще се занемари контрола и...

До преди известно време, докато контролирах галерията проблем с ботове и почистване не е имало. Но всичко си има граници - след като някой си мислят, че може да се потъпква идеята за такъв вид гараж, защо аз да си правя труда да го поддържам...? Така че ботовете са ми най-малкия проблем там, който се решава за минута-две.

Знам, че се повтарям, но :roll: Щеше да е яко да си имаме място, в което да влезеш и с кеф да разглеждаш албумите на хората. Да се радваш на колите им...

Публикувано

В такъв случай имам предложение за галерията за да не се стига до нейното премахване... -вие ще кажете дали има смисъл. Да се направи нещо като при skoda.virt.cz - списък с потребителите и снимки за колата/колите им. Да не се дава user и парола на всеки- т.е да се подбират хората и след това да се отсяват снимките. Може би ще трябва някой да се занимава с подбора и снимките :? . Ако се види че е читав варянт даже би могло да се пусне линк за разглеждане на снимки директно на сайта.

Това е лек пример. Може да се мисли още.

• 1 месец по-късно...
Публикувано

Във връзка с автоматичното (и нежелано) излизане от форума и налагащото се заради това периодично чистене на кеша на браузъра ви. Предполагам, че проблема е решен. Но за да съм сигурен, че е така, моля всички (или поне някои от вас), които са го имали този проблем да споделят дали форума продължава да ви изхвърля след влизане с вашето име и парола. Има още нещо, което може да се направи на този етап, но нека видим до тук как е. За всеки случай изчистете предварително кеша на браузъра, който ползвате. Благодаря.

Публикувано

Аз имах този проблем , до преди 2-3 дни , от тогава си смених и браузъра.За сега нямам този проблем, незнам на какво се дължи решението му, но все пак сега е 6+ :)

Поздрави !

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.