Jump to content

skoda-club-bulgariaskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Бургаски срещи! Бургаски вечери!

VALDO

Recommended Posts

smile152 Да открием сезона на шкембето!!! smile152

СРЕЩА 4.10.2009г. / 14:30 часа

П>С>Мястото на срещата предполагам се сещате къде е!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 1.8k
  • Период
  • Последен отговор

Най-много писали в темата

• VALDO

375

• Нептун

232

• skodko

181

• PRO

123

Най-много писали в темата

Хайде направете я следващата седмица (09 - 10.10) да мога и аз да дойда в Бургас!????? Как да присъствам на 2 места тази седмица??? Искам да ви видя всичките, ама нестава в един ден! smile049 ИЛИ следващата седмица ПАК среща с мен.. :) :) :smt032

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Защо пък не и другата седмица да направим пак сбирка. :)Аз пък, може би неделя ,само за 1 час ще присъствам, че несъм ходил на мач от 2 месеца и тука ми звънят мисе карат smile021 :smt030

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Несериозен... ела ти да бягаш 800 метра за 3 минути да те видим smile117

Трябва тука да правя некфи тренировки аз всеки ден щот ще ставам мвр smile001

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да да.Днес те видях в 17:30 да тренираш с раницата и да влизаш в една книжарница до Билковата! smile091

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Еми аз раницата е нося за тежест като бягам smile001 ,то по едно време някой се расвири мн яко,дане беше ти smile021 .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пътуваме батка пътуваме smile001 ,ти с октавиqта ли ще си ?мога да дойда дате разходя до гаража че няам кода правя smile021

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ДНЕС БУРГАСКАТА ГРУПА ОФИЦИАЛНО ЗАКРИ СЕЗОНА НА ЛЕДЕНИЯ ТАРАТОР И ОТКРИ СЕЗОНА НА ЛЮТОТО ВРЯЛО ШКЕМБЕ

015238703.jpg

Началото както обикновено е на паркинга, тези два дни се утрепа да вали, така че резултатът от автомивките много много не се усеща.

015238801.jpg

015238861.jpg

Шкембето на filipkarolev, част от лютото вече е потънало на дъното, а толкова чесън има, че с дъхът си мога да напукам предното стъкло.

015238883.jpg

Да не забравяме цацата и халбата с Бургаско Пиво, особено цацата (че за къде сме без нея)

015238909.jpg

от първата лъжица ми светнаха очичките, май съм попрекалил с лютото

015238990.jpg

малко на въздух че се препотихме

015239028.jpg

всички преядохме

015239095.jpg

015239160.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

забравих да постна нещо интересно

на връщане от срещата карах зад едно такси, което поддържаше 70-75 км/ч и едновременно возеше една бригадирска количка, обърната обратно, на покрива си. Без никакво закрепване, без дори да има монтиран багажник. Знам че е опасно, дори и с тази скорост, да се разсейваш зад волана като настрийваш бленди, варио и фокусираш но фотографът в мен заговори и посегнах за камерата

015239250.jpg

015239273.jpg

после избързах, обърнах на кръстовището за да го щракна и отпред но за съжаление имаше неравности по пътя и не успях да фокусирам в двиение. Но учудването ми беше че не някой от пътниците, както си мислех преди малко, а точно шофьорът държи количката да не падне.

015239291.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А бе тоз бургаслия с брадичката що ми мяза на чирпанлия ? smile166 :mrgreen:

Добра чорбичка сте си хапнали, чак на мен ми се прияде обаче все още ми се живее. smile048

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Valdo ти ли си купи Yeti smile049 , днеска е гледам в двора на магазина с бургаска регистрация :)))

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 2 седмици по-късно...

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.