Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

smile152 Да открием сезона на шкембето!!! smile152

СРЕЩА 4.10.2009г. / 14:30 часа

П>С>Мястото на срещата предполагам се сещате къде е!

• Отговори 1.8k
  • Период
  • Последен отговор

Най-много писали в темата

• VALDO

375

• Нептун

232

• skodko

181

• PRO

123

Най-много писали в темата

Публикувано

Хайде направете я следващата седмица (09 - 10.10) да мога и аз да дойда в Бургас!????? Как да присъствам на 2 места тази седмица??? Искам да ви видя всичките, ама нестава в един ден! smile049 ИЛИ следващата седмица ПАК среща с мен.. :) :) :smt032

Публикувано

Защо пък не и другата седмица да направим пак сбирка. :)Аз пък, може би неделя ,само за 1 час ще присъствам, че несъм ходил на мач от 2 месеца и тука ми звънят мисе карат smile021 :smt030

Публикувано

To ти си егати и несериозния! smile048

Публикувано
smile152

П>С>Мястото на срещата предполагам се сещате къде е!

Не се сещам :-k

Публикувано

To на теб начален инструктаж трябва да ти проведем! smile091

Публикувано

Несериозен... ела ти да бягаш 800 метра за 3 минути да те видим smile117

Трябва тука да правя некфи тренировки аз всеки ден щот ще ставам мвр smile001

Публикувано

Да да.Днес те видях в 17:30 да тренираш с раницата и да влизаш в една книжарница до Билковата! smile091

Публикувано

Еми аз раницата е нося за тежест като бягам smile001 ,то по едно време някой се расвири мн яко,дане беше ти smile021 .

Публикувано

Tи земи яж малко като хората,че си като чирус! smile001

Публикувано

Eй маймуни,готови ли сте?Отивам да пазя места! smile004 smile091

Публикувано

Пътуваме батка пътуваме smile001 ,ти с октавиqта ли ще си ?мога да дойда дате разходя до гаража че няам кода правя smile021

Публикувано

В тия калища отвънка -не!

Мерси за предложението!

Публикувано

smile027

Публикувано

Малко снимки няма ли бе ? smile048 Да видим какво съм изпуснал, докато скучаех в офиса smile021

Публикувано

ДНЕС БУРГАСКАТА ГРУПА ОФИЦИАЛНО ЗАКРИ СЕЗОНА НА ЛЕДЕНИЯ ТАРАТОР И ОТКРИ СЕЗОНА НА ЛЮТОТО ВРЯЛО ШКЕМБЕ

015238703.jpg

Началото както обикновено е на паркинга, тези два дни се утрепа да вали, така че резултатът от автомивките много много не се усеща.

015238801.jpg

015238861.jpg

Шкембето на filipkarolev, част от лютото вече е потънало на дъното, а толкова чесън има, че с дъхът си мога да напукам предното стъкло.

015238883.jpg

Да не забравяме цацата и халбата с Бургаско Пиво, особено цацата (че за къде сме без нея)

015238909.jpg

от първата лъжица ми светнаха очичките, май съм попрекалил с лютото

015238990.jpg

малко на въздух че се препотихме

015239028.jpg

всички преядохме

015239095.jpg

015239160.jpg

Публикувано

направо ми се размириса лаптопа на чесън от това шкембе smile091

Публикувано

забравих да постна нещо интересно

на връщане от срещата карах зад едно такси, което поддържаше 70-75 км/ч и едновременно возеше една бригадирска количка, обърната обратно, на покрива си. Без никакво закрепване, без дори да има монтиран багажник. Знам че е опасно, дори и с тази скорост, да се разсейваш зад волана като настрийваш бленди, варио и фокусираш но фотографът в мен заговори и посегнах за камерата

015239250.jpg

015239273.jpg

после избързах, обърнах на кръстовището за да го щракна и отпред но за съжаление имаше неравности по пътя и не успях да фокусирам в двиение. Но учудването ми беше че не някой от пътниците, както си мислех преди малко, а точно шофьорът държи количката да не падне.

015239291.jpg

Публикувано

А корабчето излезе ли добре ?! и в прочем корабче ли се оказа smile021

Публикувано

А бе тоз бургаслия с брадичката що ми мяза на чирпанлия ? smile166 :mrgreen:

Добра чорбичка сте си хапнали, чак на мен ми се прияде обаче все още ми се живее. smile048

Публикувано

Беше беше! smile001

Публикувано

Valdo ти ли си купи Yeti smile049 , днеска е гледам в двора на магазина с бургаска регистрация :)))

Публикувано

Баси и шпионина дето си!

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

За тази седмица заформя ли се среща? smile021

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.