Jump to content

skoda-club-bulgariaskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Бургаски срещи! Бургаски вечери!

VALDO

Recommended Posts

Ба!Няма да ва събирам да ми се лигавите с колички и кафета!Докат не се научите да жулите шкембета никви шкодаджии не сте! smile001 smile048

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 1.8k
  • Период
  • Последен отговор

Най-много писали в темата

• VALDO

375

• Нептун

232

• skodko

181

• PRO

123

Най-много писали в темата

Давайте да ходим, да спираме Шкодите на старт-финалната права на последния кръг на Републиканския шампионат по автомобилизъм в Неделя (25.10.2009 Писта Бургас) smile152 smile035 smile035

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Валдо,как къде бе,неделя мисля беше към 1 часът вечерта се пребираше с фабията.. ити махах пред колата ,излизах от бара smile092 .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кво става Варна?Ще се организирате ли или да си ходим на ралито в неделя? :smt004

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Утре съм на рали в Бургас,кой от местните колеги ще е на ралито,да даде телефон за контакт,да си правим компания. smile027

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ето и обещаните снимки:

-след ралито следвайки автомобила на Каролев се отправихме към шкембеджйиницата,а там .....................стана горещо! smile091

http://micyri.snimka.bg/automobiles/bur ... 4.15626209

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

E, ми то на пистата имаше и наш човек макар и с Лада. Божко от Разград успя след няколко повреди в предните кръгове най-после да се качи на подиума и зае трето място в класа си.smile126

А иначе във форума много не влиза, но постоянно разтрива жълтата Октавия из града. Все пак е бакшишче , ма клиентите му слизат от колата с изправени фризури и подгъващи се крака. smile049 :mrgreen:

http://pvvv.snimka.bg/automobiles/sreshta-na-pchelina.411052.14197264

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ало Бургас кво става? Никой не се обажда...........Valdo, да не си болен бе човек! smile027

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 2 седмици по-късно...

Ако дойдеш този път с 120ката,а не с рейса smile004

Неви ли се ходи за риба събота, неделя :) Аз, натам съм се запътил. smile022

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.