Jump to content

skoda-club-bulgariaskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Бургаски срещи! Бургаски вечери!

VALDO

Recommended Posts

• Отговори 1.8k
  • Период
  • Последен отговор

Най-много писали в темата

• VALDO

375

• Нептун

232

• skodko

181

• PRO

123

Най-много писали в темата

Вчера си направихме една работна среща с колегата nicolas (Митко), в моя роден град Бургас! Искам да кажа че сам много очарован от отношението на Митака към мен. Без да ме познава се ангажира да помага с един доста тежък и бюрократичен казус. Навсичкото отгоре едвам успях да го черпя едно кафенце! Браво на такива хора! Дано се срещат повече! Митак Благодаря!

Поздрави на всички!

smile159 за Бургас!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вчера си направихме една работна среща с колегата nicolas (Митко), в моя роден град Бургас! Искам да кажа че сам много очарован от отношението на Митака към мен. Без да ме познава се ангажира да помага с един доста тежък и бюрократичен казус. Навсичкото отгоре едвам успях да го черпя едно кафенце! Браво на такива хора! Дано се срещат повече! Митак Благодаря!

Поздрави на всички!

smile159 за Бургас!

Не се притеснявай, а и още не сме довършили работата, нека мине всичко пък тогава ;)

Поздрави!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ай да правим пергели! smile114 бахти и якият сняг.
Eй дупе,ти ли ми пишеш по снежната Фабия? smile001

П>С> Предколедна Среща 22.12.2009/19:00 !!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 2 седмици по-късно...

Днес става 1 год. от както се провеждат срещи в Бургас! smile152

Та по този случай за утре може да се направи една рожденна среща!!! smile159

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги, кажете кое е заведението където се провеждат тези срещи. Имам голямо желание да присъствувам, но не знам къде. Ако е секретно може и на ЛС. Може и да съм новия за 2010г. член на Бургаския клон на Шкода Клуб.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.