Jump to content

skoda-club-bulgariaskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Бургаски срещи! Бургаски вечери!

VALDO

Recommended Posts

• Отговори 1.8k
  • Период
  • Последен отговор

Най-много писали в темата

• VALDO

375

• Нептун

232

• skodko

181

• PRO

123

Най-много писали в темата

Хайде на дрифтааааа!!! smile035 smile035 smile035

довечера ще дрифтосвам до София и обратно smile103

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Валдо къде ще дрифтим бе? Да вземем по една туба вино и една луканка и сме ние smile092

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Стига да си сериозен и да дойдеш!Щото много говориха ще дойдем,ще дойдем и накрая к.рец! smile027

П>С>По принцип е за срещи,но си пишем от време на време и работи свързани с Бургас и нас самите.Когато се очертава нова среща,то тя се отбелязва с почернени букви в темата,а също така и в заглавието на самата тема!

П>С>2>А понеже в неделя го дават як студ може да помислим за врящо шкембе!!! smile021

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Айде ,неделя е перфектно ,ще има много сняг и голям студ :) А как ми се ядът яйца на очи с кисело мляко и чесън уууу дано да има на капаните!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А как ми се ядът яйца на очи с кисело мляко и чесън уууу дано да има на капаните!

В Панагюрище най-добре ги правят smile001 .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз съм ЗА, и без това е много рисковано да ходим на вилата в това време. Нямам нищо против да му ударим по една мешана скара. Както казваше ротния в школата в Плевен "Цветя и бонбони не пия".

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

smile129 СРЕЩА : Неделя 24.01.2010 г. в 14:30ч. smile129

smile078 smile078 smile078 smile078 smile078 smile078 smile078 smile078 smile078 smile078 smile078 smile078

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Леле какво хубаво вали отново :)) просто чудничкооо.трябва специална пътека за неделя да ниразчистят до капаните ,защото може и дане стигнем до там.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добра среща се получи!И времето беше чудно! smile091

Каролев,да сложиш клипа с въртелешките! smile048

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

много сте сладки всичките :D

колега fabia_bs,дай на VALDO малко коса бе!Пък той щи даде 1 кръкче с Октавията

на последната снимка само ти си без шапка :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз да попитам - порция лаптопче по колко върви по Бургаските кръчми, че тука ем нема, ем ако има - дерат кожи за една 100-грамка. :mrgreen:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е bega4ka,неговата е вградена!

Ман коса не ми трябва!Така пестим от фризиъор и шампоан и купуваме ... smile091

P>S>pow тия са от евтините! smile004

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

дайте да си направим пак една тренировка преди събора,пак в Обзор на пролет бургазлии и варненци

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.