Jump to content

skoda-club-bulgariaskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Бургаски срещи! Бургаски вечери!

VALDO

Recommended Posts

"E те това обаждане чаках !" smile168 За тази тренировка бройте и нашта група.

Браво за срещата. Таз чорбичка и аз от кога се каня да опитам ,ама все се разминавам. :smt017 smile159 smile159 Шкодамен много отпред сте го сложили-затруднява фотографа :mrgreen:

п п Абе ,вий на среща по две заведения май сменяте! Ей това се казва чревоугодничество. :mrgreen: Няма лошо.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 1.8k
  • Период
  • Последен отговор

Най-много писали в темата

• VALDO

375

• Нептун

232

• skodko

181

• PRO

123

Най-много писали в темата

Явно идеята за Обзор преди Сокола на всички ни се върти из главите и ще бъде супер отново да се съберем smile152 !!!!Вчера се получи много хубава среща,добре че сменихме кръчмата че както нямаше ток на капана щяхме да умрем от студ!!!! smile159

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Каролев,подсети ме да ти покажа как се прави тая фватка с ръчната. smile004 Щото ще ни се смеят хората. smile027

По от рано решавайте за Обзор,че да си правим сметката.

Верно ли че в Бургаските шкембиджииници се появил нов асортимент в менюто?:

ШКЕМБЕ ПО КАРОЛЕВСКИ

съдържание:

400гр. супа шкембе

200гр.червен пипер

200гр.чесън с оцет

100гр. черен пипер

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

micyri, в грешка си!

Такава е рецептата,но се казва ШКЕМБЕ ПО НИКОЛАСКИ! smile091 smile091 smile091

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ШКЕМБЕ ПО КАРОЛЕВСКИ - РЕЦЕПТА

1. отиваш много рано в шкембеджийницата докато още паницата с лютия червен пипер и купата с чесъна не са намалели драстично

2 поръчваш едно шкембе (дори и да си имаш собствено както аз, хубаво е и да си поръчаш едно)

3 докато бармана (тук е по-правилно да го наречем "шкембеджията"), отиде да ти донесе шкембето, изсипваш купата с чесъна в паницата с червеният пипер за да ти е по-лесно после

4 когато ти пристигне шкембето пращаш Шкембеджията и за една кока кола (все пак трябва да се гаси с нещо)

5 докато ти носят колата изсипваш така полученото шкембе във вече готовата смес от чесън и червен пипер, оставяш празната купичка от шкембето и вземаш купата с вече готовото шкембе по каролевски, иначе казано бившата паница за червен пипер

И после ме гледайте как при тези минусови температури карам с отворени прозорци и продължавам да се потя

Забележка:

после на изхода, на митницата, е малко тежко.

важното е да не се пушат цигари в тоалетната, че може да последва взрив.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 3 седмици по-късно...

Ако срещата е след 4-ти Април (т.е Великден) бройте и мене! smile056

Привет приятели, как я карате по снежна България?! Чета и ми се плаче (най-вероятно, заради чесъна и лютото в шкембетата ви) smile001, така ми липсват срещите и количката :roll: ! Но пък студът и вятърът не ми липсват! Тук на 20+ градуса ми е много добре! :) Поне измръзвания неполучавам както обикновенно по това време на годината! :)

Хайде решавайте кога ще е срещата в Обзор, да знам дали да се навивам от тук...или ще се ядосвам, че пропускам и Обзор и Събора! Тъй като съм на сватба на 1-ви братовчед, дето го чакаме отдавна точно на 8-ми! Пфууууу smile011

Силно се надявам да успея! :)

Поздрави от Аликанте ! :);) :smt032 smile004

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 2 седмици по-късно...
а,защо не на терасата на чешкия ресторонт на мола

Е това се казва предложение, не бях се сетил, там си има достатъчно място за колите и на този полиран бетон ... , само да не влезам в КАРФУР от към тавана.

Чешки не чешки, то на предната среща си беше баш българска кръчма, тъй че.....

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Говорите за ресторант Фенси в който периодично има тематични седмици на различни национални кухни.Предният път когато правихме среща там улучихме месец на чешката кухня.Декември за последно ходих там с жена ми и имаше месец на мексиканската кухня.А иначе за срещата когато и където кажете smile027

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Като толкова искате : СРЕЩА 21.02.2009/14:30 на тавана на Карфура - горе,дъното в десно!

Белев,да не забравиш да дойдеш! smile004

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

и!една торба с отверки да разглобяваме бажаното ми отделение

То май само с отвертки няма да стане тая работа.

Да бе кво ти е на отделението, че да го разглобяваме?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.