Jump to content

skoda-club-bulgariaskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Бургаски срещи! Бургаски вечери!

VALDO

Recommended Posts

• Отговори 1.8k
  • Период
  • Последен отговор

Най-много писали в темата

• VALDO

375

• Нептун

232

• skodko

181

• PRO

123

Най-много писали в темата

Датата и часа - добре, ама мястото май е секретно! Вие май нови последователи нещете в Бургас [-X

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Срещата не беше от най-добрите,но колегата owner да каже дали му е харесала!Иначе Шкодаджиите все хубави хора! smile159

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ей ме на и мене. Дали ми хареса срещата? Ами хареса ми и както днес Ви казах очаквам да насрочите нова. Много се надявам да се събираме повечко хора.

....и ако може някой път и без колите, `щото smile027 ....

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

skodko прави снимки ама май ни сварва да ги качи.

А иначе съм напълно съгласен с Valdo че Шкодаджиите са все хубави хора =D>

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Щем - нещем дрифтим, особено по тъмно. А и от общината ни го организираха - отново забравиха да опесачат =D>

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ко правите бе? идвайте да помагате тука,много загорели мадамчета немога да им смогна:) бтв запознах се с русата мацка сьс 120ката бялата. smile027 smile004 :smt032

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

той Valdo хубаво ти каза да се запасиш с предпазни средства....

Взимай витаминчета, та да смогнеш smile152

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тъй кат гледам никой нищо не казва, за това 21.03.2010 14:00 на паркинга на капаните в морската,дано този път да сме повече. smile027

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.