Jump to content

skoda-club-bulgariaskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Бургаски срещи! Бургаски вечери!

VALDO

Recommended Posts

Здравейте и аз съм от Бургас и с удоволствие бих се присъединил към срещата понеже имам и няколко въпросчета, които искам да задам. Причината за тези въпросчета е да се сдобия с една Октивия 2. smile159

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 1.8k
  • Период
  • Последен отговор

Най-много писали в темата

• VALDO

375

• Нептун

232

• skodko

181

• PRO

123

Най-много писали в темата

лошото е че на това място за среши оттука нататък ще става все по зле ( от гледна точка на паркирвана и после намиране на място по капаните smile027 ) аз понеже съм новобранко днеска тръгнах малко по рано да мога да огледам по обстойна О2 :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мммдааа...Хубава срещичка си беше днес. И времето хубаво.

Обаче трябва бургаската Шкода общност сериозно да обсъди ново място за срещите ни през летния сезон. Иначе рискуваме да стоим на сухо около капаните smile027

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тази дума "на сухо" е забранена при мене,що не се фанете да ми дойдете на гости smile027 smile092

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Като се има предвид, че паркинга на х-л "Авеню" граничи с този на "Техномаркет" или "...полис" /че ги бъркам двата магазина/, идеята изобщо не е лоша. Подкрепям Шкодко.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз като новобранец покорно ще приема решението на "старите кучета" и ще се съобразя с него smile159

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ето снимките от последните две срещи.Супер среща беше Весо най-после дойде с лъскавата 120-ка,а ретро маняците Станимир(stoty) и Гошо не дойдоха с Шкода, но обещаха следващия път да компенсират с нещо реставрирано smile152 . Браво на Веско за 120-ката, по-тихо работещи ел. стъкла не съм виждал никъде smile126 .Очертава се да става все по-интересно в Бургас. smile035

post-1856-138453200203_thumb.jpg

post-1856-138453200211_thumb.jpg

post-1856-138453200251_thumb.jpg

post-1856-138453200269_thumb.jpg

post-1856-138453200276_thumb.jpg

post-1856-138453200284_thumb.jpg

post-1856-138453200293_thumb.jpg

post-1856-138453200301_thumb.jpg

post-1856-138453200309_thumb.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе Шкодко, мене защо ме няма на предпоследната среща в смисъл като снимка smile048 ....

А зелената 120 е супер яка,много готин цвят ,любимият ми.Айде да се пребирам в Бургас другият четвъртък и да се мятаме на капаните... :smt030

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами като нямам :oops:

Бежов маталик О2 с бежова кожа DSG, стикер на задното стъкло горе, българския влаг отзад на стъклото в дясно, отляво табелка "BABY on BOARD", бебешки сенници на задните странични стъкла, детско столче в тон с тапицерията посредата на задната седалка. Ще се подвзавам най-вече около стадиона на НАФТАТА и в Изгрев до Пикадили, но и в целия град.

Митака nicolas ме знае вече, ама с 20 кила по лек smile168

Поздрави!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Къде сте Бургас???? Кога ще правим среща,ВАЛДО го няма да прави срещи :) Идната неделя предлагам да издем по едно шкембе, да се видим,поцелуваме и т.н. smile092

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз мислих тази седмица да се видим.Направо да се уговаряме неделя 11.04. от 14:00 часа на паркинга пред хотел Авеню(под Техномаркет), че както видяхме последния път на капаните вече няма да ни бъде.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Някой ще идва ли на срещата ? skodko взели теелефоните на новите момчета да ги викнем.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.