Jump to content

skoda-club-bulgariaskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Бургаски срещи! Бургаски вечери!

VALDO

Recommended Posts

• Отговори 1.8k
  • Период
  • Последен отговор

Най-много писали в темата

• VALDO

375

• Нептун

232

• skodko

181

• PRO

123

Най-много писали в темата

Хмммм, нещо сте съмнителни с Емо с това преспиване smile004 !

Да не е докарал студентки... (Косата е пропуснал)

П.С: Теб те знам, че беше с жената ! smile027

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да не повярваш ,че в това селце има такова местенце. Що ми се струва ,че съм навит да го посетя с преспиване и в компанията на доста шкодажии от Бургас , Варна и др. населени места в близост. :mrgreen: А на Вас двамата smile126

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да,местенцето е хубаво!

Благодаря на Valdo за поканата която ми отправи по телефона,но бях много гроги след поредното ми препускане по заледените пътища м/у Варна и София предната вечер.

Другия път подготовката трябва да е малко по рано ,за да можем да се организираме.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хмммм, нещо сте съмнителни с Емо с това преспиване smile004 !

Да не е докарал студентки... (Косата е пропуснал)

След няколко дена заминавам за софията ,до края на март ще съм там.Вече имам няколко уговорени преспивания при студентки,не съм пропуснал споко smile048 smile092 smile168

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е не, това трябва да е началото на язовир Цонево. Местността е Чудните скали. Бях там на 21.02.11г. с един Ситроен Ц 5 да му мерим разхода на гориво. Даже на една от снимките на отсрещния бряг се вижда една жълта сграда. Това е хогела в който спряхме да пием кафе. Тогава още нямаше сняг.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

VALDO-Моля те,МАХНИ ГИ ТЕЗИ УЖАСНО ПРУЖИНИ от красивата си кола.

Ще ти подаря моите стоковите.Наистина!!!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Съгласен съм с предложението на Сами, а пък после VALDO ще ми подари неговите :D .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Значи,мачи станах известен,още повече студентки мудентки гимнастички smile092

12831164841180312651299573068W8gF3j2V3kJWVYkeT5sb.JPG

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Охранителната камера те е хванала да обираш витрината ли? smile091 Дай целия репортаж да видим, то така не можем да разберем що са те снимали! :smt032

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Браво коса, ти си нашата гордост =D> , от теб студентките следващата среща smile035 , и мисли му ако не са по цвички smile096

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги на 13.03.2011 на паркинга на Метро да се съберем на протест срещу високите цени на горивата

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Интересно ми е що на METRO?!!!

Паркинга е по-голям!!!

Eйййй...ние много сме се намножили Бургаската група щом вече на паркинга на Метро ще си правим срещите \:D/ ! Няколко седмици не сме се събирали и я колко много сме станали smile004

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е какъв е тоз протест да зареждаш по 1-2 литра?! Организиран във фейсДЪ(м)Б smile091 Над 1000 души от цялата страна заявили участие (те много бре!) smile091 Нали пак зареждаш и правиш оборот! Да ходим да протестираме на бензиностанцията на Дянко, там и да се задръстим, той няма да ни се сърди smile049

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Цените на бензина се вдигнаха заради размириците в Либия. Който иска да се нормализират по-бързо, да отива да сваля Кадафи от власт :-)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз едно не мога да разбера. Защо точно Лукойл се оправдава с положението в Либия. Та нали той си има собствени находища на петрол които не са там. Какво го бърка Либия. Би трябвало той да подържа едни от най ниските цени в случая. smile175

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да ходим да протестираме на бензиностанцията на Дянко, там и да се задръстим, той няма да ни се сърди smile049

Не се сърдя smile027 .В Неделя не работим, но ако сте сериозни, специално за случая, ще организирам да е отворено. smile091. И кафе-машината да работи /сори, ама нямам шкембе-машина/.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

...сори, ама нямам шкембе-машина/.

Ей с т`ва загуби половината от Бургаската Шкода общност!

Питал съм!!! Нито един производител на Вендинг машини не ги предлага!!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.