Jump to content

skoda-club-bulgariaskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Бургаски срещи! Бургаски вечери!

VALDO

Recommended Posts

• Отговори 1.8k
  • Период
  • Последен отговор

Най-много писали в темата

• VALDO

375

• Нептун

232

• skodko

181

• PRO

123

Най-много писали в темата

• 3 седмици по-късно...
За неделя прогнозата изглежда добра. 14ч на паркинга на капаните устройва ли ви?

По-добре всеки да се възползва от 17 те градуса,кой на плаж ,кой на разходка със семейство,,

17 ? vot mot :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Среща в неделя 20.01, 14:00ч. на паркинга на капаните.

Който иска да идва с хавлия и бански, който иска със семейство за разходки, всички са добре дошли! s_flag

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз имам една молба. Някой ще се съгласи ли да си пробвам новото CD в колата му? Свързва се със стандартна евро букса.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Срещата беше много добра и се проведе на 3 фронта! Оказа се че половин Бургас беше прочел поканата ми за всички в морската градина. Разбира се като опитни клубаджии реагирахме светкавично и поехме към резервния вариант за шкембе. На прибиране в Бургас решихме, че трябва да неутрализираме лютото шкембе с карамелено еклерче \:D/

Вече имаме и нов член на клуба. На шкембето срещнахме кравичка (моля skodaman за снимка). От сигурен източник разбрах, че се казва Млада. Оказа се, че бика Болеслав е избягал преди 2 дена и милата Млада го търсеше и беше се загубила. s_flag

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 2 седмици по-късно...

В неделя го дават 18гр. Нептун няма да можем да го мръднем от брега на морето! smile091

Кратко гласуване за час в неделя?! Ако ще ходим за рибка е добре към 12 да сме потеглили. smile027

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Събота е Петльов ден!Може да поръчаме някой друг боен петел на фурна с картофки!!! smile035

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е как к`во?!? Всеки по нещо за себе си!

Докато някой не го напише с поне 3 пъти по-едър шрифт и той да е "bold" няма да има консенсус...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз ще Ви посетя другата Събота!

s_flag

09.02.2012г. съм в Бургас.

Ще ходим с Валдес да пуцаме! Да му покажа как се нижат 10ки с 9милиметров! :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Както повечето от вас,вече знаят,събота 9.02.2013 ще имаме визита на многоуважавания колега BlackPearl.Та затова ви пускам предварителната програма на мероприятието,съгласувана с НСО:

10:00-10:30 - Пристигане на BlackPearl в Бургас /студентки и питка с мед-отговорник PRO/

10:30-10:50 - Хахо-хихи на мегданя

11:00-12:00 - Турнир по стрелба с КНО /желаещите да участват се записват при мен/

12:30-12:40 - Отпътуване от бензиностанция Лукойл на изхода за Созопол за Рибарника

/автомобили със специален режим на движение - отговорник аз/

Съгласуване на броя пътници(до 4 на бр.)в отделните МПС се извършва тук или по телефона!

За всякъкви въпроси относно мероприятието съм на разположение на лични и на мобилен телефон!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.