Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

Колеги,защо плафона в багажника който е над левия заден подкалник ми свети постоянно?

Публикувано

Ключето на бравата ти е дало накъсо

Публикувано
Ключето на бравата ти е дало накъсо

Тогава според мен трябва и на таблото да показва отворена врата ...

Публикувано

Така е Димон но ако е с Окти1 както е мойта на таблото няма никаква индикация освен плафона на тавана.

Публикувано

интересното е, че свети само плафона в багажника никаде другаге,както казва колегата : -няма индикация за отворена врата.

Публикувано

Има ли задна чистачка? Да не е текла течност върху ел. инсталацията :roll: .

Публикувано

не няма чистачка,а това ключе къде се намира?

Публикувано
Така е Димон но ако е с Окти1 както е мойта на таблото няма никаква индикация освен плафона на тавана.

А дали е така, кой ще ми каже ... smile166 Щото при мен си свети за отворена врата като не ми е затворен капака!

Публикувано

Зависи от годината и екстрите може би. И аз нямам никаква индикация, дори за вратите.

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.