Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

Подкрепям Коко на 100 %.

• Отговори 128
  • Период
  • Последен отговор

Най-много писали в темата

• bega4kata

19

• Хашек

11

• C2H5OH

10

• Krankenstein

6

Най-много писали в темата

Публикувано
Каквото и колкото решите, веднъж годишно е все пак :!:

Точно така :smt017

Публикувано

Относно таксата съм за,колкото повече пари се съберат,толкова по-як ще е купона според мен. smile159

Публикувано
Относно таксата съм за,колкото повече пари се съберат,толкова по-як ще е купона според мен. smile159

:smt017 smile159

Публикувано

Аз също съм ЗА!

Публикувано

Колеги,аз твърдо заставам зад идеята на колегата който предложи таксата да бъде 20 лева на автомобил.При толкова усилия които Миро и другите полагат за организирането на събора ще бъде грехота накрая да извадят пари от собствения си джоб!!!!

Публикувано

И аз съм за поне 20 лв. за да не стига до ситуацията от миналата година.

Може и да остане 15 лв., а който има желание да дава повече.

А може и така :roll: :

автомобили до 5 г. - 25 лв.

автомобили от 5 до 10 г. - 20 лв.

автомобили над 10 г. - 15 лв.

---

Какво стана с възстановяването на загубите на Хашек от миналогодишния събор :?:

Публикувано

Променям темата на анкета.

Дето се вика - глас народен - глас божи!

Аз отново повтарям, при евентуален положителен баланс, средствата ще се разходват за благотворителни цели или за целите на клуба.

Публикувано

Аз отново повтарям, при евентуален положителен баланс, средствата ще се разходват за благотворителни цели или за целите на клуба.

И за стимул на Организаторите :smt017

Публикувано

И за стимул на Организаторите :smt017

Като гледам как тече анкетата........

Мирославе,ще НИ останат за ку..и!

smile168

Колкото и да е таксата колеги, средствата ще се разходват единствено и само за организациия,техника,награди,ДВД за Сокол 08, стикери,грамоти и други изненади (няма да споменавам) за удоволствието и доброто настроение на колегите!

smile169

Публикувано

Където са 15,там са и 20 лева,а всеки знае,че хубавите неща стават с пари !

Публикувано

А един от стимулите да се случва мероприятето винаги е удоволствието от присъствието, а за да се случва всяка година и все по-добро е когато Организаторите(с главно "О" от уважение към тези хора) имат поне "безплатно участие".

Ще дам и 30лв ако трябва и това би подобрило организацията.... един път годишно е все пак!

Вие само кажете как ще се плаща?

P.S.: Почувствах се неприятно, въпреки че не съм присъствал, когато някой от организаторите са се бръкнали от собственият си джоб миналата година и не ми се иска това да се случва за в бъдеще.

Публикувано

P.S.: Почувствах се неприятно, въпреки че не съм присъствал, когато някой от организаторите са се бръкнали от собственият си джоб миналата година и не ми се иска това да се случва за в бъдеще.

:smt017 За това нека Организаторите да направят една бърза калкулация на разходите и да се раздели на евентуалния брои участници.Финансова криза е но всеки може да отдели 20-30

лева до май месец

Публикувано

Гласувах за такса 20лв. с цел ако останат някакви пари те да покрият миналогодишните разходи.

Само се притеснявам данеби входната такса да отблъсне някои от участниците.

Публикувано
Гласувах за такса 20лв. с цел ако останат някакви пари те да покрият миналогодишните разходи.

Това мислех да напиша и аз :smt017

Публикувано

Ако си истински фен никаква такса не може да те отблъсне smile169

Публикувано
Ако си истински фен никаква такса не може да те отблъсне smile169

Абе може,ако ти цопнат 50 лева :mrgreen:

Публикувано

Колкото толкова, важното е да сме на поляната и да е хубаво времето :smt004

Публикувано

Пепи не ми се вярва 5 кинта разлика да отблъснат който и да е. Освен това темата е пусната. Всеки може да прочете и да прецени сам. В крайна сметка за нас го правим - за популяризиране на клуба и за да ни е весело. Твърд противник съм на това организаторите да се занимаят с цялото събитие и за капак да отнесат и допълнително плащане на непредвидени разходи. Както каза Миро - остатъкът живот и здраве ще се разходва за благотворителност или за клуба. Мисля, че си имаме доверие, нали.

Пък ако за някой 5 лева са от значение веднъж годишно..... smile165

Подкрепям си твърдо мнението (много обичам да си подкрепям мненията smile001 ) - 20 лева!!!

Публикувано

20лв. :smt017

Пък остатъка вместо за к..ви,да се използва за доплащане на сметки в Родопската. smile028

Публикувано

Едва ли... така като гледам повечето колеги карат коли за над (средно) 40к лева и дискусията дали да е 15 или 20 лева е абсолютна излишна. Както каза и колегата pigoff една по голяма такса

би подобрила организацията.... един път годишно е все пак!

А дори и да останат пари ( съмнявам се щом Исата ще ходи на к***а :mrgreen: но все пак ) нека този остатък да покрие "скритите" разходи по организацията, или просто да направим един малък жест към някои дом за деца(примерно). А и съм сигурен че бат Миро едва ли ще ущети някои с нещо .Както казах и в по горен пост всеки може да скатае под дюшека някои лев до май месец.

Публикувано

20

Публикувано

Тази дискусия и анкета според мен са безсмислени - разходите предполагам ще са ясни на организаторите още преди началото на събора, така че не сме ние които да определяме размера на таксата чрез гласуване. Освен това разлика от 5 лв. наистина е смешно да я коментираме, макар да е доста пресилено твърдението, че преобладаващи тук са каращите коли над 40 бона /иначе казано чисто новички Окти L&K или Супърби/. При всички случаи обаче по-добре накрая да артисат пари, отколкото да не достигат...

Публикувано

най обикновенна Окт.елеганс металик 20тди ,ръчка е над 41 ;)не ги гледай кво пише

А по темата,какво значение има кой каква кола кара,има си статистика от миналата година и не ние,а организатора на когото сме гласували доверие и е безкрайно всеотдаен по въпроса,трябва публичнао да каже така и така...толкова трябва да е :!: и точка .Пък на който му е много да не идва или да дойде с друга марка кола или с овтобуса/дългата база/

Публикувано

1. Купи + надписи - 24бр. - 590лв

2. Стикери + подложки - 100бр. - 190лв.

3. Грамоти - 38бр. - 76лв.

4. Писта Междене - 3лв/автомобил

5. Озвучаване - 400лв за 3 дни.

6. двд "Соколски 2008" + кутия - 1лв/бр. (себестойност)

При 50 автомобила-участници се получава следната сметка:

590+95+76+150+400+50=1361лв.

Оттук следват транспортни разходи, копирни услуги, дребни харчове от сорта на джобове, сигнални ленти, още някой друг конус, още една шатра за озвучаването, изненади, бира за шампионата и т.н.

Затова пак повтарям - нека не бъдем максималисти, колкото се съберат, толкова. Това мероприятие се прави веднъж годишно, и както бях казал миналата година, въпреки понесените загуби от 2008, събор 2009 ЩЕ ИМА!

Максимална такса за тази година - 20лв. това е според мен. Има колеги, които тези 20лв ще ги изгладуват за да могат да присъстват!

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.