Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

Мисля, че от купите /видимо най-сериозния разход/ може да спестиш малко - знам, че именно аз те насочих към софийската фирма /просто там имах контакти/, ама гледам Орлин Пенев за Нептуна в предишни години е ползвал някакви табелки не гравирани на метал, а печатани като стикери - може да го питаш къде и колко. Иначе цената на купа беше средно около 10 лв и то в магазин с търговската надценка. От грамотите също, макар и сумата там да не е толкова сериозна - няма ли някой колега там със личен или служебен цветен лазерен принтер?

• Отговори 128
  • Период
  • Последен отговор

Най-много писали в темата

• bega4kata

19

• Хашек

11

• C2H5OH

10

• Krankenstein

6

Най-много писали в темата

Публикувано

Митак, аз не се занимавам професионално с поръчки на купи, табели и грамоти. Това го правя веднъж годишно и имам право да не знам най-евтините места в България!

Публикувано

Хашек smile119

Публикувано
Митак, аз не се занимавам професионално с поръчки на купи, табели и грамоти. Това го правя веднъж годишно и имам право да не знам най-евтините места в България!

Честно казано и аз отдавна не съм се занимавал с това, затова може и да не съм ти препоръчал най-изгодния вариант. Ето защо те посъветвах да поразпиташ колегите си организатори главно на ретро-мероприятия да те насочат в сегашната ситуация - градския ти Орлин, Дончо от Пловдив, Маргарит Карабуров от Сф... всички мисля ги познаваш лично. Може би 2-3 телефона завъртяни ще си заслужават евентуално спестените после пари.

p.s. сега ми хрумна простичката идея и взех, че обърнах купите си наопаки - адресите на фирмите които намерих отдолу ще ти ги пратя на ЛС, за да се обадиш и да избереш най-изгодната оферта, ако още не си поръчал купите ;)

Публикувано

Не си прави труда - Булпинс работят най-евтино. Аз вече съм проверил ;)

Публикувано

Сега пресметнах, че при представения по-горе списък на разходите сметката излиза по около 27 лв на екипаж, а не по 20. Какво правим в такъв случай? Предлагам всеки да си плаща отделно поне DVD-тата и таксата за пистата /може би не всички ще искат да карат там/, иначе организаторите отново ще излязат на загуба, и то не малка.

Ако има начин някак да се спести и от други пера, примерно купи и озвучаване, понеже мисля никой не отива там заради наградите, още по-малко пък за да се чувства като на рок-фест в Каварна...пък догодина дай боже вече с регистрация на клуба и спонсори, съответно осигуряващи всички тези "екстри" :smt017

Публикувано

Мога да ви офертирам с по-евтино озвучаване - по 40лв на ден!?

Работех като озвучител известно време и мога да се договоря за апаратура.... 2*250W като ще трябва да си осигурим собствени микрофони.

Публикувано

Колега ние също ще си носим доста голяма част от озвучаването. Барабаните, единият мишпулт, микрофони 3-4 са мои. Миро ще носи колони и мишпулт. Но за поляната миналата година 600вата не бяха достатъчни. С допълнителните колони и стъпала става към 2 или киловата за едно прилично звучене на открито. Смятам че всички ще останат доволни. Твърдо за 20лв такса

Публикувано

Жалко ще е наистина, ако колеги пропуснат събора заради 5 лв. :? .

Не бива да се допуска това да се случи, ако има такъв колега ще доплатя 5 лв и за него :roll: .

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ СЪБОРА :!: :!: :!:

Публикувано

Колеги,този спор дали сумата ще е 15 или 20 лева не започна ли да ви омръзва???Не е ли най-малкото обидно към организаторите на събора които дават всичко от себе си за да се съберем всички и да ни е хубаво и забавно тези 3 дни???Техните усилия наи-малко заслужават този дебат.........ако греша поправете ме!!!!!

Публикувано
Колеги,този спор дали сумата ще е 15 или 20 лева не започна ли да ви омръзва???Не е ли най-малкото обидно към организаторите на събора които дават всичко от себе си за да се съберем всички и да ни е хубаво и забавно тези 3 дни???Техните усилия наи-малко заслужават този дебат.........ако греша поправете ме!!!!!

:smt017

Публикувано

smile188 ами таксата кога и как ще се събира? Предварително, или на място при пристигането? Питам защото не знам отсега дали ще идвам и най-вероятно ще го реша в последния момент (от срам че не карам шкода вече) ...

иначе 20лв изобщо не са толкова многа пари, все едно ще са ми таксата за къмпинг - да си разпънем палатката :smt017

Публикувано

Дето се вика - глас народен - глас божи!

.... ама народа май нещо го няма :!: гласуването протича горе долу като на ИЗБОРИ ,само че тук не 30 ами и 3% няма да стигнем smile169

Публикувано

Що бре 43 човека,малко ли ти се струват?Ти недей гледа колко са регистрирани!

Публикувано

На база 2937 регистрирани , от тях поне 50% да влизат във форума т.е. 1470 , от тези които влизат 50% да изказват мнения по темите - или 735 човека , а гласували до момента 44 са малко . smile166

Публикувано

smile188 От тези хиляди регистрирани не влизат 50%,а най-много 7-8%.А виж и 80% от регистрираните колко мнения имат!А колко е максималния брой влезли едновременно!!!112 е голям успех,аз повече от 40 човека не съм засичал!

Публикувано

Тъй като според организатора се очакват около 50 коли на събора, мисля че процентът на гласувалите е доволно висок, освен това темата ми се струва изчерпана - може не всички да караме коли за 40 бона, ама да ни спрат някакви си 5 лв за автомобил на фона на горивото и другите разходи по пътуването и престоя на събора е направо смешно!

Публикувано

На база 2937 регистрирани , от тях поне 50% да влизат във форума т.е. 1470 , от тези които влизат 50% да изказват мнения по темите - или 735 човека , а гласували до момента 44 са малко . smile166

Такива сметки са напълно безсмислени :!: Аз лично не мисля, че примерно огромната част от тези там хиляди рег. потребители или било то и там колко процента от процентите.... примерно там 735 човека има смисъл да обсъждат или да гласуват за това колко да е таксата за участие :!:

Какво имам в предвид : огромната част от тях нито са присъствали на който и да е било събор до сега, нито ще присъстват на тазгодишния, че и на следващите.. :-k т.е. нямат и ни най-малка представа за това наистина НЕВЕРОЯТНО преживяване / и съответно за това, колко би си струвало да си платят за него :!: /

Е и тогава на какво основание да гласуват за това каква да е таксата участие

п.п. маже би броят на гласувалите приблизително отговаря на броя на реалните участници в събора..... това е истината... според мен smile169

Публикувано
огромната част от тях нито са присъствали на който и да е било събор до сега, нито ще присъстват на тазгодишния, че и на следващите.. :-k т.е. нямат и ни най-малка представа

дайте да пуснем 1 тема и да се преброим бе-кои ще идват

аз зная 4 ,човека които не пишат във форума но ще дойдат

Гошето,Крум,Барборкото,Яската и Гардемайстер-който понякога пише но много рядко

Публикувано

Аз също знам трима сигурни..............аз,жена ми и дъщеря ми smile169

Публикувано

имам в предвид-собственици на Шкоди,а не колко човека

п.п.Гошето вече не е със Шкода-забравих :oops:

Публикувано

Знам колега,лекинко се помайтапих само...........Гошето вече не е с Шкода,но Шкодата му е в много сигурни ръце :smt004

Публикувано
Знам колега,лекинко се помайтапих само...........Гошето вече не е с Шкода,но Шкодата му е в много сигурни ръце :smt004

да и сложиш хубава нафта за пистата,че тя там ги наказа бегачките smile169

Публикувано

да и сложиш хубава нафта за пистата,че тя там ги наказа бегачките smile169

даже e документирано как наказва smile001

Публикувано
огромната част от тях нито са присъствали на който и да е било събор до сега, нито ще присъстват на тазгодишния, че и на следващите.. :-k т.е. нямат и ни най-малка представа

дайте да пуснем 1 тема и да се преброим бе-кои ще идват

аз зная 4 ,човека които не пишат във форума но ще дойдат

Гошето,Крум,Барборкото,Яската и Гардемайстер-който понякога пише но много рядко

smile191

Много ще ми е драго да видя па Яската и Крум, преди 2 години , когато работех във Варна те бяха хората , който ме запалиха по Шкодите, работеха като охрана на едно място където аз се прибирах да спя...

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.