Jump to content

skoda-club-bulgariaskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Снимки на КЛУБНИТЕ Шкоди

Recommended Posts

Ето и синята птица с големите криле :) Голям всъдеход стана и вози мнооого яко. Не най-добрите снимки, извинявам се, но това има засега :)

tlbtHFK.jpg

1FDzPuQ.jpg

aCMn8tM.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Междувременно аз ви дължа няколко хубави снимки на синята птица, че горните с телефона не са хубави. Днес успях да щракна няколко с фотоапарат до камбаните :)

Все повече ми се струва, че джантите стоят отлично на колата и като цяло заради плътната си повърхност правят впечатление на по-големи.

Между другото в briskoda пуснах снимки и се изкефиха, даже изрекламирахме Шкода Клуб България http://www.briskoda.net/forums/topic/296662-post-your-mk3-octavia-photos/page-52?do=findComment&comment=4180293 (стр.52) :tongue_1:

imG75cJ.jpg

G9BU86l.jpg

S9MeGsT.jpg

Сега за финал съм поръчал оригинални капачки за болтовете в сребърен мат, за които ще чакам 2 седмици ЕТ да докарат. Имам и разни други идеи за колата, но засега си ми харесва така и не ми се пипа. Всичко си е стоково и всички аксесоари са си с марката Шкода (хромираните прагове, лайсни, стелки, лепенките по вратите) - така и смятам да бъде занапред. Между другото в клубните бегачки не видях да има някоя 4х4 :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Няколко снимки. Откраднах ги от Шкодко.

29.03. CLASSIC RACING 2015 - писта "Дракон"

035143077-big.jpg

035143058-big.jpg

035143084-big.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:doubleup:  Браво колеги

За мен няма по-готино от клубните Шкоди :) Всичките са готини

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много снимки гледам и продължавам да не мога да разбера на Маджо колата какъв цвят е :) Все не се засичаме да я видя наживо  :blush:

А пък гледам и РС-ките ходят на село.... хайде да не остана и аз по-назад :tongue_1:

BLACJUK.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

МНОГО ЯКА СНИМКА ! мисля си че багажника не трябваше да вдигаш. имаш ли снимка с пусната врата :) ?

DSC_0013.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.