Jump to content

skoda-club-bulgariaskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Снимки на КЛУБНИТЕ Шкоди

Recommended Posts

LVmewvj.jpg

Ето и другата с багажника :) На мен ми харесва с отворения багажник - особено със сянката.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Голям кеф е да изкараш това нещо по улиците.Мн.ясно,че всеки би се впечатлил.А и цвета и е.....да я схрускаш....шоколадче.Уникална.

Карай я с ГОРДОСТ.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

адмирации , жоре, много е красива!

Мерси Саше! И за да не е спам, още две снимчици

020649167-big.jpg

022943622-big.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Жоро, направо изумявам, надали е изглеждала по-добре, в деня, в който е излезнала от "Мототехника" - браво, браво и пак браво!!!

Чак ми идва, да те питам за цена /което разбира се, е тъпо и несериозно/.

Незнам, колко труд и средства си вложил /все пак, съм новобранец в клуба/, но резултата е потресаващ...

Нептун, това ми е идеала за път за шофиране - сводести дървета от двете страни и игра на светлина и сянка!

Боре, същият пейзаж с дървета и път се образува лятно време там, откъдето мина за Павел Баня.

За Шкодата имам тема в раздела за 120. Като цъкнеш върху снимката на колата на главната страница и направо влизаш в темата.

Там съм описал какво съм правил. Лошото е, че нямам снимки от преди и от процеса на реставрацията. Тогава даже и не знаех за форума. Иначе колата стана без много зор. Нямаше удари. Така да се каже, си беше изпъната и имаше потенциал. Смених някои ламарини. Просто я хванах на време. Не съм я жалил, карал съм я всеки ден. Повечето е градско. На реални 130 000 е. Но я държах в гараж. Майстора, за смяна на ламарини, изкърпване тук-там и боя, камера, ми взе 1100лв. Това 2009г.

Сега може и да е по-лъскава от колкото в Мототехника. Боята е друга технология База-Лак. Три ръце само лак има отгоре. На майстора му казах, че искам мляко с какао и муха, като кацне, да се разчекне.

Ще покажа две снимки от преди боядисването. Това е оригиналния цвят. Снимките са кофти. Нямам други. Тук май я бях пастирал, но държеше гланца само 2-3 месеца.

index_1.png

index.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много добре ЕВ 2252.

Сега съм на походи на всички местности около Малко Търново ( гробници ,параклиси ,рекички ,водопади... ) Гората в момента цъфти и е наистина красиво.В между селските пътища ,искам да бъда не с кола а със колело и да се движа бавно.А съм измит винаги защоото избягвам да карам когато денят е дъждовен и колата е държа в гараж  :) За това е запазена боята Днес на прибиране заваля,имаше участък 1-2 км падаха орехи,много се молех да са мънички и незначителни.Когато се прибрах проверих , всичко е наред  ;)

DSC_0405.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

....Нямам представа, дали е оригиналният, но много и подхожда.....

оригиналния е :tell_me:

Бежовото е на мода. Рядко срещан цвят за Фабия.

PICT0002xZPN.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А, рядък :banger_2:

Дай още една софийска де :)  В Пловдив не е като да няма Фабии, но такъв цвят не съм видял. Или ако съм видял и не помня, то е била една.

018647760-big.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нещо пролетно от последната разходка! :) :beach_2:

11039198_938249422861780_491882275867945

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

....намерих си и една снимка. От писта "Дракон". Почетна обиколка на "позьорите", участващи в Класик рейсинг 2015 Калояново.

и от мен да мине, една снимка и на Шкодко B)

ca2a622e4e6d258d.jpg

a72e216d67089bce.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.