Jump to content

skoda-club-bulgariaskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Снимки на КЛУБНИТЕ Шкоди

Recommended Posts

• 1 месец по-късно...

Съби на Власинското езеро в Сърбия   :)

037388470-big.jpg?r=0

Съби си намери другарче в Сърбия ... :tongue_1:  :fiu: 

037388471-big.jpg?r=0

037388473-big.jpg?r=0

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 2 седмици по-късно...

Нещо се случва тук ....  :fiu:

И тук :)

Повече снимки като финализирам проекта

14484682_10153917028708616_3256541468964

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 3 седмици по-късно...
  • 3 седмици по-късно...

Трябваше да ги снимате как я дърпаш с въжето. Щеше да е супер яко!

Саше , все едно не съм прочел ... за справка виж какво пише в ЗДП за тегленето по магистрала ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

P_20161128_155918_pfISv7Jg.jpg

Не знам как да я кръстя още :-) Приемам предложения :fiu:

Редактирано от Германеца
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Малко е трудно да се измисли име на бял , бърз буркановоз ... на мен лично ми прилича на снежинка .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Малко е трудно да се измисли име на бял , бърз буркановоз ... на мен лично ми прилича на снежинка .

Заето :fiu:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колегата xor, както вече писах в темата за поръчани нови автомобили, волно или неволно ѝ даде име с този пост: "днес имах удоволствието да видя на живо "германката" и Германеца". Така че, да ви представя Германката... На път...

P_20161201_112735_1_ppFkMxGy_sredna.jpg

Освен на стъклото на петата врата, логото на Шкода Клуб БГ, след внимателно взиране, може да се забележи и върху малкото прозорче на задната врата... Както си и трябва... :fiu:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нямаш представа колко си прав за "буркановоза", човече... :banger_2:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колегата xor, както вече писах в темата за поръчани нови автомобили, волно или неволно ѝ даде име с този пост: "днес имах удоволствието да видя на живо "германката" и Германеца". Така че, да ви представя Германката... На път...

P_20161201_112735_1_ppFkMxGy_sredna.jpg

Освен на стъклото на петата врата, логото на Шкода Клуб БГ, след внимателно взиране, може да се забележи и върху малкото прозорче на задната врата... Както си и трябва... :fiu:

Германката е голяма стойкаджийка. А стикерите на тази и на предишната снимка седят много красиво. Немците разпитват ли те за лепенките? Защото колкото и пъти да съм ходил там, техни клубни коли, без значение от марката, не съм виждал.
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колегите заглеждаха Рапида, но не са ме питали специално за стикерите, в интерес на истината. Но си прав, че тук не съм виждал стикери на автоклуб. Аз поне. Един приятел обаче беше на някакво общогерманско БМВ събиране... Каза, че колите били хиляди, със парад и прочие. Така че и те са фенове. Поздрави!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да, имат си клубове и сбирки. Но ми беше любопитно защо не си слагат стикери и съответно каква им е реакцията като видят твоите :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 2 седмици по-късно...

Един храм на скоростта...

t8vYBx.jpg

7K6AuO.jpg

Редактирано от Германеца
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.