Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

[София - НИМ 14ч.] Всяка първа неделя от месеца

gogata

Recommended Posts

преди 48 минути, Miri написа:

Признай си ,че просто бягаш от возене при @Izolini

Не бе , брат. Мислех да ходя до Румик да взема едно крикче за 120ката и едни чистачки, но малкия ми пусна мухата че трябва да не са АERO чистачките, а аз се влюбих в оранжевото крикче за оранжевата кола. В общи линии видях в Аутодок и в Ebay.de . В Ebay ми излезе 20лв по - евтино с доставката и дори не си мръднах гъза от стола... Така че утре ще дойда.

clipboard_image_45cbd4953fe4a3f4.thumb.png.4a3b3566c4e98cfdff4d2b69863c620d.png

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Още не съм си легнал , а обмислям да ходя за още една бира , едва ли ще ме видите и не е заради Ицето , с него си се познаваме от отдавна , едва ли ще си завидим , просто аз съм левичар от малък , а той с лявата ръка пуши цигарка , с дясната бара бедрото на жена си .. ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм карал 1.9TDI ръчка, там аз казвам - "тръгваме" колата казва - добре веднага!
Ицето кара 1.6TDI автомат. Макар че е безстрашен и го кара агресивно, при него е така

Той казва - "тръгни веднага"

Колата казва - "тежка съм , но ще опитам"

Кутията казва - "чакай , още сме на 2ра "

Мотора казва - "Имам някави сили , ама още не му е време.. "

Той и Боре ,се хвалеше с 3.6 V6 колко било там ... На Оpel omega B 2.5TD звука е по - як , aма остаря вече колата, отдавна беше 2006та ,от оня редови шестак , направо ми ставаше, знаеш кога Добрев е дошъл на даскало,  пък другото го минава всяка 120ка... Mоже би от там се е зародила любовта ми към дизела от ранна детска възраст :P

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Времето е отвратително и не виждам изгледи да спре да вали преди 16-17 часа. Поне в Гео Милев е така. @PRR, @Miri, как е във вашия край?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ся , ще ме оплюете всички, ама хайде на 16ти, да атакуваме фитнес Лаута в Пловдив? С Шкоди сме - лява лента и за 2 часа сме там ...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, maxrpm написа:

Ся , ще ме оплюете всички, ама хайде на 16ти, да атакуваме фитнес Лаута в Пловдив? С Шкоди сме - лява лента и за 2 часа сме там ...

От Княжево до Перник и обратно вали 😁

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 11 минути, Miri написа:

От Княжево до Перник и обратно вали 😁

Ще спре да вали в 15ч и ще продължи да вали в 16ч. Ползваи Accuweather. :) Пловдив , понеже винаги е по - топло ( а и жените са им в пъти по - красиви ) ще спре в 15ч и от тогава, само ще е див ,кучи студ ...  По - якото е как , върху колата ми кротко капе една капка в момента , защото вали, пък света си върви . ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В наше село заваля сняг, но не трупа. Та все пак мисля да скокна до НИМ да видя каква е хавата.

• Одобрявам 3
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, PRR написа:

В наше село заваля сняг, но не трупа. Та все пак мисля да скокна до НИМ да видя каква е хавата.

Значи среща там

• Одобрявам 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 1 час, sando2 написа:

Въпреки мрачното време, срещата стана слънчева.

IMG_20250302_150721.jpg

А пък аз ти поръчах капачка :)

• Благодаря 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Aaaaa , тая я има в ЕТ на тънки пари 7-8лв ли беше . Аз, като един скъперник , я поръчах от Aliexpress за 3лв, oще я чакам , но до пенсия ,ще дойде.. Иначе в Emag e много скъпа... 25-26лв

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А тая капачка за какво e 😛

А срещичката беше приятна, като дори имахме 1/2 час без дъжд :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, PRR написа:

А тая капачка за какво e 😛

Не съм ходил на село от няколко години, инак да я сложа на дамаджаната с ракията, баба ми да се чуди какво е това .. :D :D :D

• Одобрявам 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нещо за 13ти Април, неделя? Знам, че не е първата от месеца, ама.....🤔

Само питам.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

С риск да стана досаден , дайте да измислим ново място в/около София , вместо да седим като посадени борчета на студа / жегата на Ним. За начало аз предлагам ресторант "Параклиса" в село Железница , най -вероятно няма да има места в Неделя, но ако има, ще хапнем и ще се видим. Ако няма , нашия приятел @Logrus ще ни светне къде има хапване на топло в неговия район. ;) Мен лично не ме бърка , дали ще карам 2км до сбирката или 20км ... Стар човек съм вече , наближавам 20, лятото искам да седна на топло , зимата искам да пия количка без захар на хлад...

Караме спортни коли (освен 3 цилиндровите измишльотини и 1.0TSI ) не мисля че на някой му е проблем времето за пристигане. Ти ако караш 1.9 ТDI , си там за 2 секунди...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз пък имам предложение неделята да стане събота, че ... неделята е ден за баня :D 

Сега по-сериозно. Неделите има мото състезания точно около 14h. Отделно ми се струва, че съботите са по-лесни за организация.

Относно мястото - НИМ, като изключим тежката зима, която напоследък я няма, има сянка, има място за автомобили, достъпа е доста лесен, отсреща има бензиностанция за кафе/сок/бира и т.н. Т.е. все неща, които я правят удобна за срещи. А в заведение не искам да сядам. По-точно, ако ще е заведение да е вечерна (инцидентна) сбирка, а не месечна среща.

• Одобрявам 2
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 5 часа, maxrpm написа:

С риск да стана досаден , дайте да измислим ново място в/около София , вместо да седим като посадени борчета на студа / жегата на Ним. За начало аз предлагам ресторант "Параклиса" в село Железница , най -вероятно няма да има места в Неделя, но ако има, ще хапнем и ще се видим. Ако няма , нашия приятел @Logrus ще ни светне къде има хапване на топло в неговия район. ;) Мен лично не ме бърка , дали ще карам 2км до сбирката или 20км ... Стар човек съм вече , наближавам 20, лятото искам да седна на топло , зимата искам да пия количка без захар на хлад...

Караме спортни коли (освен 3 цилиндровите измишльотини и 1.0TSI ) не мисля че на някой му е проблем времето за пристигане. Ти ако караш 1.9 ТDI , си там за 2 секунди...

То ако е ресторант не е добре да е обедно 😁 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 18 минути, Miri написа:

То ако е ресторант не е добре да е обедно 😁 

Виж ся , то винаги трябва някой да е шофьор и да гледа жадно изпотените бири на другите. В повечето пъти това съм аз, но случва се и приятели да се прежалят... Солидарни сме един със друг..  Теб бих ти бил шофьор , ама някой път трябва да върнеш жеста... Иначе мезетата да знаеш , че без овчарска салата , не вървят ... ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.