Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

[София - НИМ 14ч.] Всяка първа неделя от месеца

gogata

Recommended Posts

Значи няма да е неделя, а събота. Ама пак първата в месеца ☹️ Явно и тая година няма да мога да ви видя.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 12 часа, maxrpm написа:

С риск да стана досаден , дайте да измислим ново място в/около София , вместо да седим като посадени борчета на студа / жегата на Ним. За начало аз предлагам ресторант "Параклиса" в село Железница , най -вероятно няма да има места в Неделя, но ако има, ще хапнем и ще се видим. Ако няма , нашия приятел @Logrus ще ни светне къде има хапване на топло в неговия район. ;) Мен лично не ме бърка , дали ще карам 2км до сбирката или 20км ... Стар човек съм вече , наближавам 20, лятото искам да седна на топло , зимата искам да пия количка без захар на хлад...

Караме спортни коли (освен 3 цилиндровите измишльотини и 1.0TSI ) не мисля че на някой му е проблем времето за пристигане. Ти ако караш 1.9 ТDI , си там за 2 секунди...

Саше , като не минава номера с кръчмата , пробвай с прекопаване двора на село .. явно на хората не им се седи на едно място. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, The Best Forman написа:

Саше , като не минава номера с кръчмата , пробвай с прекопаване двора на село .. явно на хората не им се седи на едно място. 

Що, хората , като отидат на Ним , кардио ли тренират или обиколки на стадион ?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 48 минути, maxrpm написа:

Що, хората , като отидат на Ним , кардио ли тренират или обиколки на стадион ?

Вчера гонихме щъркелите,та имаше кардио 😁

• Одобрявам 3
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 5 часа, C2H5OH написа:

Значи няма да е неделя, а събота. Ама пак първата в месеца ☹️ Явно и тая година няма да мога да ви видя.

Мише, кажи кога си на линия и да организираме нещо извънредно!

• Одобрявам 2
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.