Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

[София - НИМ 14ч.] Всяка първа неделя от месеца

gogata

Recommended Posts

Дъжд, недъжд - яка компания се събрахме. И Боби дойде, и Юли дойде, и Рапида беше отремонтиран - супер среща. Айде да спира тоя дъжд, че ми се яде пак скаричка и smile159

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Заради формулата, Тhunderbolt не ми спомена, че ще ни води да гледаме колективно smile049

А, той и нас нямаше да покани, ако не се беше изпуснал. smile001 Един вид - ние се самопоканихме. smile091

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ааааааа пак излезнах виновен, казах че ще ходя в една кръчма и ако иска някой може да дойде :|

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А, той и нас нямаше да покани, ако не се беше изпуснал. smile001 Един вид - ние се самопоканихме. smile091

Ам тъй де - и дори беше наказан за егоизма си с краха на Макларъните smile001 Иначе се радвам, че я отвориха пак тая кръчма, вчера я посетихме s txl...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Следващата среща е на 06.06.2010г. 14часа на НИМ?

Носете със себе си ентусиазъм, хубаво настроение и заклинанията за слънчево време... smile092

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

интересна работа, един вика 06.06 а друг 30.05.... :-k

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вижте заглавието на темата!!!

Всяка ПЪРВА и ТРЕТА неделя от месеца.

Интересно ако трябва да има среща на 30.05.2010г, на 06.06.2010г пак ли ще има?

Според мен е разумно да оставим един ден, неангажиран за родителите щот след 30-ти е 1.06 (ден на детето). И в този ред на мисли е много по-добре срещите да си ги провеждаме всяка 1 и 3-та неделя, пък ако има и 5-та да я пропускаме.

Ако има против да си кажат? smile159

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да, принципно е така. В повечето случаи, обаче, когато месеца има 5 недели, е имало и "извънредни" срещи на НИМ. Та, в тоя ред на мисли, ако има други хора с повече свободно време може да се видим и на 30 smile049.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз на 30-ти 99% ще пропусна( на 31-и малката има изпит и на 30-и ще си я глезя), ако има на 6-ти 99% ще дойда

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз на 30-ти 99% ще пропусна( на 31-и малката има изпит и на 30-и ще си я глезя), ако има на 6-ти 99% ще дойда

При мен подейства.

"Влез в гимназията и ще вземем гърне за шкодата и каквото друго си избереш" После съжалявах 5 год, но дребосъците са продажни :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 2 седмици по-късно...

Само да припомня, че тази неделя се пада първата от месеца smile004

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

... и няма формула smile048

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

... и няма формула smile048

Пък като има, вече знаем покрай Thunderbolt къде да я гледаме по форумски smile001.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз, KiP и банана, планираме да сме там. Подсетете ме да си погледна маслото в скоростите.

Саше, виж си маслото в скоростите smile091

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ама ти и масло ли имаш там?! :lol:

Аз май ще пропусна, че започвам отдавна планиран домашен ремонт...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В 16:35-45 групата се разпръсна, накои напуснаха бойното поле-дезертираха (като мен) други продължиха, пренасяйки огневата линия на север към близката рафинерия-OMV , да пийнат следобедно кафенце smile004

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.