Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

[София - НИМ 14ч.] Всяка първа неделя от месеца

gogata

Recommended Posts

аз към 15:40 отлетях към южния парк....

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ей, несериозници! При такова хубаво време в 5 следобед нямаше никой на НИМ! smile004
Защо не мина през ОМВ-то? :-k
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ей, несериозници! При такова хубаво време в 5 следобед нямаше никой на НИМ! smile004
Защо не мина през ОМВ-то? :-k

Прибирахме се кални и прашни от Кюстендилско с няколко торби екипировка на задната седалка. А и нямаше нито една Шкода на НИМ - как да предположи човек, че сте били на OMV? smile049

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ТИлИфони нЕмаш ли? А и с екипировката се минава по лесно през борчетата за визуално потвърждение :smt032

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ТИлИфони нЕмаш ли? А и с екипировката се минава по лесно през борчетата за визуално потвърждение :smt032

И ти си прав! :lol: Нищо, следващия път ще ви проверя и там, ако случайно закъснея с 3 часа. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Младежи и девойки, не мислите ли, че предвид настъпващото лято е по-добре да започнем да се събираме по-късно? Примерно в 16 или 17 часа :-k ?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Подкрепям, че тези, които сме без много коса ни гори на темето :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пак не успях да се пласирам навреме... ](*,) ](*,)

Май Варна-София се оказа дългичко... smile117

Дано на 20.06 вече да успея :smt004

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ние не дойдохме също. KiP имаше работа, а аз се борих с една червена шкода. Преборих я - запали, вдигна 3000оборота и я загасих. Един нов комутатор и работата ще заспи, само и собственика чакам да го разбере другия уикенд :P

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 2 седмици по-късно...

Колеги утре, ще има ли сбирка като се има в предвид световното, и ако да от колко часа и къде. :smt030 smile159

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

14ч, НИМ. Предвид прогнозата за дъжд(ако е вярна де :mrgreen: ) сигурно набързо ще се ориентираме към отсрещното ОМВ.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бе първо пред НИМ, после на ОМВ-то!

Там сме. А за световното - има WiFi и IPTV, ако някой си вземе лаптопа. Пък един дъжд ли ще ни уплаши.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мили другарчета. В наше село дъжда спря и пекна приятно слънце. Облаци - не се виждат. На НИМ ще е прохладно... :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пропускам. Много поздрави от слънчево и топло Аркутино. Ще се изкъпя един път и за вас :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 2 седмици по-късно...

Ще помоля колегите от София, които са си поръчали чорапки с надпис на Шкода клуб България (виж темата) да дойдат в неделя, 04.07.2010, на обичайната среща на НИМ, за да си ги получат. Изпратени са и допълнителни бройки, та и за непоръчалите, ако изявят желание, ще има кеф за ходилце. :mrgreen:

Поздрави.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ще помоля колегите от София, които са си поръчали чорапки с надпис на Шкода клуб България (виж темата) да дойдат в неделя, 04.07.2010, на обичайната среща на НИМ, за да си ги получат. Изпратени са и допълнителни бройки, та и за непоръчалите, ако изявят желание, ще има кеф за ходилце. :mrgreen:

Поздрави.

Аз колега, няма да мога да присъствам :( , защото няма да съм в София. Бях си поръчал 5 чифта черни.Знам, че е кофти, защото предполагам, че някой си ги е платил от джоба, но аз след 1 час, ще съм напуснал София.

П.С. моя номер е най-малкия мъжки 39-41, ако останат за другия път ще си ги заплатя без проблем

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Чорапите и списъка с поръчалите колеги от София вече са при мен:

gogata - 5 бели

maxrpm - 5 бели и 5 черни

Боби Доктора - 5 бели и 5 черни

vasilisa - 5 бели и 5 черни

PRR - 10 бели

Nuclear - 5 черни

Thunderbolt - 5 черни

C2H50H - 5 черни

sii - 5 черни

mimi.b - 5 черни

Освен заявените количества има и допълнително по 20 чифта от цвят.

Номерацията е 40-46.

Цената е по 2.00 лв на чифт.

Поздрави.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Доста скромна сбирка се получи, но определено беше весело. Съжалявам за разминаването по време на мероприятието в центъра, но се видяхме с едни приятели с бебе и малко се отнесохме. Ето малко снимки от НИМ.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Доста скромна сбирка се получи, но определено беше весело.

Съжалявам, че (отново) пропуснах :oops: . Използвахме хубавото време за разходка до яз. Огняново и околностите smile049.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 2 седмици по-късно...
Утре има среща, значи? :)))

Има, има. Ще гледам да мина, че много неизвинени ми се събраха напоследък smile049

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Гога , всички сме много корумпирани ... мисля , че с някоя и друга каса бира ще ти извини отсъствията :mrgreen:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.