Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

[София - НИМ 14ч.] Всяка първа неделя от месеца

gogata

Recommended Posts

Гога , всички сме много корумпирани ... мисля , че с някоя и друга каса бира ще ти извини отсъствията :mrgreen:

Аз мислех с бележка от нашите да мина, ама... smile091

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дали има желаещи, като се съберем на НИМ, да отскочим до Красна Поляна и да направим един форумен картинг, примерно? :-k

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Aко картингите имаха климатик - с удоволствие :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е, не стигнахме, но за сметка на това джапахме цял следобед в Струма... Пробрахме се в София около 7 вечерта и хванахме "промоцията" на Владая... Направо ми се ревеше... Няма толкова гаден град! ](*,)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Aз минах около 17 през НИМ и ОМВ-то, че по-рано просто не се живееше навън... но нямаше никой вече. Всъщност какво стана с идеята летните срещи да се изместят от 16 ч. заради жегите?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Чудя се дали тази неделя (25.07) да не направим по изключение една "предваканционна" среща с тези, които все още са из софийско? :-k Че нали август е отпускарски сезон, та чак септември ще може да се сберем повечко хора. Или, предвид, "масовката" дето беше миналата неделя, да считам, че всички са в отпуск вече и са забегнали от чудната ни столица? :mrgreen:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тая седмица има формула от 3h. Т.е. от 14h среща не става, от 17h в неделя си е късно ....

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

може по-рано да я изместим, например 12:30 ?!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

много далеч ми се струва да мисля за 7 дни напред :lol:

обикновено всичко се решава в последните часове :-k

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

много далеч ми се струва да мисля за 7 дни напред :lol:

обикновено всичко се решава в последните часове :-k

То за утре ставаше въпрос, бре Боре(днес де - неделя :oops: ) smile049. На мен обаче май ми намериха работа за тогава :(. Ще следя темата все пак де.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

е утре (днес) е 25ти Юли, ни първа ни 3та неделя :-k

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Голяма организация, ей! Последно да се хабя ли да идвам към НИМ?

Май няма смисъл smile049. Другата неделя - както е по график smile027

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А аз минах покрай НИМ към 13 ч на път от Банско към Разград и мислех да Ви чакам , но не бях с Щкода а и жената не беше много навита да чака шкодаджии един час. Май добре ,че съм я послушал. Обаче дрг път ше ви фана. smile159

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А аз минах покрай НИМ към 13 ч на път от Банско към Разград и мислех да Ви чакам , но не бях с Щкода а и жената не беше много навита да чака шкодаджии един час. Май добре ,че съм я послушал. Обаче дрг път ше ви фана. smile159

Умна жена имаш. Да я слушаш по-често. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.