Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

[София - НИМ 14ч.] Всяка първа неделя от месеца

gogata

Recommended Posts

днес на ним нямаше нито една шкода освен моята :-k

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не преувеличавай! Щяха да са 2, ако не бяхме закъсняли с половин час. :) Поне гледахме формулата и похапнахме доволно заедно. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

[-X Имаше три!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз пак се извинявам, че пропуснах :oops:. Видях се с Тъндърболт, който отиваше към НИМ и се разминах с едни двама младежи с клубен мотопед в Бояна, обаче smile004.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е, чак младежи smile168 но благодаря все пак. Аз бях. Прибирах се от една хижа на Витоша.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е стига де. 3 бр. бяхме: coverdale, едно сериозно АВТ и една различно синя Фела. Даже отидохме до OMV пеша и оставихме машините горе та някой да се присъедини. Боре може би сме се разминали за минути. И аз около 14:20 бях горе.

Нищо. Следващия път.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 2 седмици по-късно...

Аз ще пропусна за пореден път smile049 . Сутринта заминавам за крайбрежието smile027 .

Гат се върна ще гледам да се отчета

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

При вас в София около 14ч. не е ли 35-37гр.,сигурно затова не можете да се съберете smile049

В тези жеги и ледена бира не помага. smile027

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

резултат 4 маймуни ;)

4, 4. следващия път не искаме скатаващи :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не, просто за следващата среща всички с неизвинени да носят smile027

Въпреки, че имам алиби, при това в полза Клубна, ако много настоявате на следващата (и ... ако Маргарита не е в бокса) ще донеса малко бира. ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз станах в 13h подмотквах се до 14h след което до 18:30 ремонтирах спирачната система. 3-4 пъти чух "Ти на тази жега точно ли избра ремонти да правиш?" Мисля си - ааа не бате ще изчакам да стане -2 градуса и тогава :roll: междувременно за 4,5h си заключих ключовете 2пъти smile126 smile126

Следващата среща през септември ще дойда да пийнем по бира!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 2 седмици по-късно...

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.