Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

[София - НИМ 14ч.] Всяка първа неделя от месеца

gogata

Recommended Posts

само да събера пари да си платя ГО-то идвам и аз, нищо че ми е недовършена количката smile092

Ако искаш, за по-пряко, мога да мина и да те взема... Тъкмо ще си кажеш мнението за новите амортисьори. :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тези срещи с покана ли са? :? За такива нови като мен, които не са толкова запалени ;) ... И да напомня само, че на 4-ти, 5-ти и 6 са почивни дни. Т.е. събират се 3 почивни дни и 5-ти е точно втория ден.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тези срещи с покана ли са? :? За такива нови като мен, които не са толкова запалени ;) ... И да напомня само, че на 4-ти, 5-ти и 6 са почивни дни. Т.е. събират се 3 почивни дни и 5-ти е точно втория ден.

Точно за това се интересувах ,че ще има повече почивни дни ,а за покана не е задължително.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Еми, който е в София ще дойде(надявам се). Аз лично смятам доста да се постарая, че колко неизвинени ми се събраха на тия неделни срещи... smile049. Добре, че поне част от тях си ги откупвам по ОМВ-срещите :mrgreen:.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не се плаща членски внос или входна такса та да са с покана. Имаш Шкода, от София си => идваш и се запознаваме => имаш нови познати, пък и приятели в последствие.

Що се отнася до 3-те почивни дни - и мен няма да ма има в неделя. Хайде снимайте се и пийте по едно безалкохолно за Антонио и за мен, а Гога ти стикеросай новия колега. Ако нямаш стикери мини довечера през Петрол да пием по кола и да ти дам. Аз съм нощна, а днес е доста по-топло.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не се плаща членски внос или входна такса та да са с покана. Имаш Шкода, от София си => идваш и се запознаваме => имаш нови познати, пък и приятели в последствие.

Що се отнася до 3-те почивни дни - и мен няма да ма има в неделя. Хайде снимайте се и пийте по едно безалкохолно за Антонио и за мен, а Гога ти стикеросай новия колега. Ако нямаш стикери мини довечера през Петрол да пием по кола и да ти дам. Аз съм нощна, а днес е доста по-топло.

Да .м от София съм. Явно си познал по IP-то ми. ;) .Ще гледам да дойда. А това със стикера, не мисля, че е толкова важно. Ще ми бъде приятно. А може и жената да навия да дойде с нейната Окатавиика. smile027

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Утре съм на линия :smt032.

(П.П. Даже ако не вали, мога да си измия колата във ваша чест smile091 ).

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес зарбих един приятел да дойде с неговата Шкода. Гога, колко стикери имаш? Да вземем да го сефтосаме и него. :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Супер приятна среща, макар и не в особено голям състав. С много силно задномоторно присъствие, Сашко със сигурност ще го е яд, че пропусна :smt032. По-късно ще има и снимки smile056.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

в сравнение с предните срещи си е беше направо многобройна среща smile091

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Срещата беше много весела. Задномоторните се представиха отлично. 2 много лъскави и една мърлява. :D Скоро пак. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Така значи Динке, ще ми сефтошваш шкокодила. Само да не е много голяма лепката, че ще станат много. :-k

Иначе ви разгледах снимките във фесбука и ме фана яд, че се скатах. Ако не съм прокатерил до тогава като хората, ще взема да ви дойда другия път. smile048

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Така значи Динке, ще ми сефтошваш шкокодила. Само да не е много голяма лепката, че ще станат много. :-k

Иначе ви разгледах снимките във фесбука и ме фана яд, че се скатах. Ако не съм прокатерил до тогава като хората, ще взема да ви дойда другия път. smile048

Ей, младежо! Добре си дошъл във форума. Следващата среща се пада на 19 септември. Ако няма да покоряваш някой връх - заповядай на НИМ около 2 следобед. Надявам се тогава да дойде и някой със стикери под ръка. Не са големи, пък и ще е грехота, ако не намерим място за един на твоя прозорец. :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Я вижте колегите от Бургас колко добре са се ориентирали :)

viewtopic.php?p=226299#p226299

, а ние от Софето само на НИМ на паркинга, където няма шкембе :-k

Не е ли време и ние след НИМ да откриеме на 19.09 "Шкембеджийския сезон" някъде??? ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.