Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

[София - НИМ 14ч.] Всяка първа неделя от месеца

gogata

Recommended Posts

Има ОМВ срещу НИМ - като е студено/вали и тн ходим там. Просто си ни е традиция. Срещите за ядене и пиене допълнително се уговарят. ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Я вижте колегите от Бургас колко добре са се ориентирали :)

viewtopic.php?p=226299#p226299

, а ние от Софето само на НИМ на паркинга, където няма шкембе :-k

Не е ли време и ние след НИМ да откриеме на 19.09 "Шкембеджийския сезон" някъде??? ;)

Колегите по едно време редовно се качваха на Витоша, макар че се оплакаха, че там чорбата не струвала. Има и други проведени едежно-пиющи столични срещи, даже и с Бургаско участие ;) - София, Родопската къща, 27.10.2009

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

С Тъндърболт си говорихме наскоро, дали да не направим един картинг тази неделя, след като се съберем на НИМ :-k. Сигурно ще е една от последните срещи с хубаво време, та ако има желаещи да се възползваме, а?

П.П. Още не съм съвсем наясно как ще съм с времето уикенда, ма давам предложения :oops: :oops: :oops:.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пропускам. Събота и неделя ще съм на Републиканския Off-road шампионат за автомодели с ДВГ smile117

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз питам ,мисля да идвам със 120 -ката ? smile001 :? smile159

Aз вземам бирата, и ще дойда. Може и да закъснея, че имам ходене до Овча Купел

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Едни пият бира, а други се крият на сянка smile021

post-436-138453251672_thumb.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много приятна срещичка - както винаги! Интересно къде бяха обичайните заподозрени и как ще оправдаят отсъствието си.

@joeless, @SKODA 105 RS - вие сте машини!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Гога, къде са снимките?

Тъндърболт да каже, с неговия апарат щраках. smile049

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

само дето Тъндърболт не е в състояние да функционира правилно и утре ще качи снимките smile027

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

само дето Тъндърболт не е в състояние да функционира правилно и утре ще качи снимките smile027

Утрето преполови! ИСКАМЕ СНИМКИ, ИСКАМЕ СНИМКИ! :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 2 седмици по-късно...

Какво става? Утре ще има ли среща пред НИМ или няма да има, а направо другата събота с колегите в Пловдив. А що се отнася за другата събота може и нас да ни пишете :D . Сега ще заявя участие в другата тема.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ще има ли от лентите за регистрационните табели?

Ще гледам да мина. Т.е. би трябвало да има ...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.