Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

[София - НИМ 14ч.] Всяка първа неделя от месеца

gogata

Recommended Posts

И ние с Антонио ще да сме на линия, дано котка не ни мине път. Пък и отдавна не сме идвали.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 2 седмици по-късно...

Ако вали ще сме в OMV. Ако има слънчице ще смачкаме по бира в негово присъствие smile027

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако вали ще сме в OMV. Ако има слънчице ще смачкаме по бира в негово присъствие smile027

Иво вика пас, Пепи вдига на без коз, аз викам КОНТРА. Разбирай - там сме с Антонио.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дам, приятно беше smile027.

П.П. Момчета, за снимките си има отделен раздел. smile049 Поздрави! smile027

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте колеги smile027 ...вече от 2 месеца си имам и аз Шкодичка , верно , че не е много за показване пред хората ама поне имам планове да я поочовеча ако това е възможно smile091 и без това задръстих с теми форума за Фаворитки с въпроси за проблеми , поне да видя наживо и хората с които си кореспондирам smile091 , та в тази връзка исках да попитам приемате ли един новак Шкодаджия на срещите...?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Значи започвам да следя за следващата среща \:D/ Надявам се да е в състояние да дойде моята "красавица"... smile048

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 3 седмици по-късно...

Днес е първата неделя на месеца. :smt032 Ще гледам да мина през НИМ :-k

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

При това хубаво време няма как да не изкараме зверовете на слънце. Няма само мазератитата да се разхождат по улиците, я!

Аз ще гледам първо да си измия колата, че малко ме е срам :) Ама може и с мръсната Маргарита да дойда. :mrgreen:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

При това хубаво време няма как да не изкараме зверовете на слънце. Няма само мазератитата да се разхождат по улиците, я!

Аз ще гледам първо да си измия колата, че малко ме е срам :) Ама може и с мръсната Маргарита да дойда. :mrgreen:

Ей, не те е срам, докара я мръсна ! smile011 smile004

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ей, не те е срам, докара я мръсна ! smile011 smile004

Ама се повози в нея безплатно, нали? smile091 Пък и даже се опита да се мушнеш под нея. smile001

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вие все още за Шкодите ли говорите? smile021 smile091

Притеснително си е викаш? :D

Дайте снимки от днес ?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@ID A, за какво друго може да си говорим, ако не за Шкоди? :)

@shaft днес сбирката мина малко като среща на анонимните алкохолици - никой не извади уред за снимане. Не посмя smile091

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@ID A, за какво друго може да си говорим, ако не за Шкоди? :)

@shaft днес сбирката мина малко като среща на анонимните алкохолици - никой не извади уред за снимане. Не посмя smile091

Пфу, не ви е срам... Другия път ще се опитам да се довлека и аз, да се позапознаеме и наживо... :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.