Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

[София - НИМ 14ч.] Всяка първа неделя от месеца

gogata

Recommended Posts

• 2 седмици по-късно...
aз ще отида по-рано за сбирката на ауди smile049

Сигурно и аз така, ако не се успя smile049

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Авеее, що не казахте, че единия ръкав на източния изход на НИМ е еднопосочен вееее... :oops: :oops: :oops:

Защо? Имало ли е бан от полиЗей? :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами питай, щяхме да ти кажем. Между другото много малко коли бяхме днес - само 5 броя.

А сутринта на шествието на Ауди клуб имаше само 2... smile011 Толкова ли ви се спеше сутринта, че не дойдохте? Каузата си заслужаваше ранното ставане, а и компанията на безбройните аудита също не беше лоша - с приятни хора се запознахме с Thunderbolt.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А сутринта на шествието на Ауди клуб имаше само 2... smile011 Толкова ли ви се спеше сутринта, че не дойдохте?...
Ми нЕкои си легнахме в 6 сутринта. Но пък се отчетохме в 14:30. Пет коли, пет коли! Важното е, че се събрахме, побъбрихме, че даже приложихме номера с касовата бележка на карбуратора на още една фелиция smile035 А си имахме и Йети на срещата тоз път.
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Авеее, що не казахте, че единия ръкав на източния изход на НИМ е еднопосочен вееее...

Ами знака го казва, ама... кой го спазва, аз като идвах беше пълно с "учебни" коли джиткащи и в двете посоки smile049

Ами питай, щяхме да ти кажем. Между другото много малко коли бяхме днес - само 5 броя.

А сутринта на шествието на Ауди клуб имаше само 2... smile011 Толкова ли ви се спеше сутринта, че не дойдохте? Каузата си заслужаваше ранното ставане, а и компанията на безбройните аудита също не беше лоша - с приятни хора се запознахме с Thunderbolt.

За каузата голямо ДА - щом го видях веднага пратих смс, ама чак пък шествие да се организира по тоя случай :-k У нас има стотици деца в подобна нужда, ако за всяко се прави отделен поход, то ще има почти всеки ден от годината по един... какво ще стане с движението, което и без това си е ад? Според мен не е този правилния подход за пропагандиране.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами знака го казва, ама... кой го спазва, аз като идвах беше пълно с "учебни" коли джиткащи и в двете посоки smile049

Явно това джиткане ме е подвело и хич не съм търсил знак, за щастие нямаше нито инциденти вследствие на същото, нито бан от полиЗай smile021

Заради предишното ми и единствено недоглеждане на табели от сорта на "Съжаляваме, ама синята зона временно е отменена" трябваше да си вземам таралясника от наказателен паркинг. ](*,)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Утре(28.11) с Динка и Тъндърболт решихме да поразходим Шкодите нейде из Витоша. Ако му се идва на някой - 11:20 на НИМ smile027.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз лично ше пропусна, ама за 5.12. викам да направим един по-сериозен НИМ, че нещо се попиляхте по другите градове, а НИМ остана на заден план. Не че нещо лошо, но се виждаме в доста камерен състав по нашенско напоследък.

А пък ако и някои от колегите по Пловдив, Стара Загора, Търново, Бургазлии, Русенци, Варненци, че защо не и бат Исо от Добрич земат та ни направят една контра атака и превземат София, то ше стане еднааааа......Динкей, те ти нова идея за организация.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Утре(28.11) с Динка и Тъндърболт решихме да поразходим Шкодите нейде из Витоша. Ако му се идва на някой - 11:20 на НИМ smile027.

Аз лееееееееекинко ще закъснея. С 15-тина минути. Надявам се да не е голям проблем. :oops:

Аз лично ше пропусна, ама за 5.12. викам да направим един по-сериозен НИМ, че нещо се попиляхте по другите градове, а НИМ остана на заден план. Не че нещо лошо, но се виждаме в доста камерен състав по нашенско напоследък.

А пък ако и някои от колегите по Пловдив, Стара Загора, Търново, Бургазлии, Русенци, Варненци, че защо не и бат Исо от Добрич земат та ни направят една контра атака и превземат София, то ше стане еднааааа......Динкей, те ти нова идея за организация.

Аз нямам нищо против. Който иска да идва. :) Само не ме карайте да организирам каквото и да било.... Нещо ме е хванала есенната умора. smile092

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мисля, че добре "разтрихме" оф-роуд зверовете :smt032. А и останалите активитийс бяха супер приятни smile027. Мерси на Динка и Борето(+Тери) за супер приятната компания.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мисля, че добре "разтрихме" оф-роуд зверовете :smt032. А и останалите активитийс бяха супер приятни smile027. Мерси на Динка и Борето(+Тери) за супер приятната компания.

О, а ние с Младежа едва сега се прибираме. Като се видим ще ви разказвам и за опита да отремонтираме опела на място и за тегленето в Дружба и след това за обиколката по моловете (за ядене) + бързо отбиване до Волгата при Военно-Историческия. :lol:

Боре, снимките са страхотни, но ако трябва да сме честни - Тери направи веселбата днес. А вие се возихте за без пари в бялата стрела. smile048

Беше много весело! Пак ще да повторим!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз утре може би няма да дойда на Ним поради липсата на бензин, но ще драсна смс на приятел, ако се уредя с 5 кинта ще дохвърча!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ние се пробрахме от Прованса преди 40-тина минути. Боре, видях, че си ми звънял - дано не е било за нещо важно. Следващия път (май около Коледа се пада) ще гледам да съм на линия. smile048

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Брей, много Октавии днес, много нещо :mrgreen: . Аз бях единствен с нещо различно smile049. Приятно беше, макар и доста студено(за това се изнизах рано-рано).

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.